Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
schulz

schulz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyuna güncelleme geldi mi

K

Kadirkucuk._

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ya beyler ben hastaneden çıkamadım bi yardım etseniz

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
ya beyler ben hastaneden çıkamadım bi yardım etseniz
İleri git ve sağa dön
Dolabı kullanın> Üst çekmece> Tornavidayı alın> Alt çekmece> Giysiler> Geri dönün ve sola dönün> Pencereye
Sırt çantasını açın ve pencerede tornavida kullanın, ardından çıkın (pencereden)

Hydriq

Hydriq

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Knk önce lolanın odaaına gisip üstüne çıklayınca göze basıyosun. Sonra çhatte basıyosun. Sonra ne oluyosuna basıyosun. Kitabın adını söyliyo. Kız gidince kitaplıpjn yanındaki komidinin üstünde beyaz kitap var üstüne basınca alıyon. Sonra iventory den bıçağı yeni kitaba götürüyon. Sonra normal yapıştırıcıyı götürüyon. Sonra vanessanın komidinindeki sex rehberini kitabın üzerine götürüyon. Kitaplar birleşince aldığkn yere koyuyon. Gözetleme şeysiyle bakınca akşam 8 gibi kız 52 çekiyo. Telefondan yeni parçayı marketten satın alıyosun. İventoryde birleştirip tekrar bakıyosun video kayıt alıyo. Ertesi sabah şantaj yapmaya gidiyosun yanına. Neyse gerisini anlatmim boku çıkar oyunun. Ama takılırsan bi yerde dm yaz
Eyw aga bitirdim oyunu bidahaki güncellemeyi beklicem artık

O

Omer berat akbaba

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şu anda oyunu indiremiyorum çok fazla kişi tarafında görüntülendiği için diyo

D

darkrec

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
linklerde sorun var açılmıyor

Ekli dosyalar

• resim_2020-12-18_111209.png
    resim_2020-12-18_111209.png
    79 KB · Görüntüleme: 1
'Danger

'Danger

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben bir yerde takıldımda Görevlerde şöyle diyo 1.cubugu doldurun 2 para kazanma yolu nasil yapicam onlari
Ayarlar bölümünde hile var oradan para alabilirsin. Çubuğu doldurmak içinde mia'nın göğüslerine veya lolanın küloduna bakabilirsin.

'Danger

'Danger

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kapağı yerleştirmek için yapistirici ve bicaga ihtiyacin car diyor ama ney yapistircam ne yapicam bulamadım
Lolanin kitabini ve Vanessanin komidininden kitabi al sonra envanterden biçaği kitaba sürükle, sonra yapiştiriciyi sürükle ve en sonda da kapaği kitaba sürükle lolanın masasina bak.

Üst Alt