Camda ne yapacağımı anlamadım tornavida buldum çantada ona basıp cama tıklayınca açılmıyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Tornavidayı seçtiğinizden emin olun ekranda gözükmesi lazım tornavidanın.Camda ne yapacağımı anlamadım tornavida buldum çantada ona basıp cama tıklayınca açılmıyor
Görevlerde doktoru bekle ve şu seks şeyini doldurma var. Doktor bir türlü gelmiyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
İleri git ve sağa dönya beyler ben hastaneden çıkamadım bi yardım etseniz
nasıl yükselte bilirimSex appeali yükselmen lazım. En az 10 olmalı. 11 falansa bahçeye girdiğinde polisi aramayıp veriyo
Eyw aga bitirdim oyunu bidahaki güncellemeyi beklicem artıkKnk önce lolanın odaaına gisip üstüne çıklayınca göze basıyosun. Sonra çhatte basıyosun. Sonra ne oluyosuna basıyosun. Kitabın adını söyliyo. Kız gidince kitaplıpjn yanındaki komidinin üstünde beyaz kitap var üstüne basınca alıyon. Sonra iventory den bıçağı yeni kitaba götürüyon. Sonra normal yapıştırıcıyı götürüyon. Sonra vanessanın komidinindeki sex rehberini kitabın üzerine götürüyon. Kitaplar birleşince aldığkn yere koyuyon. Gözetleme şeysiyle bakınca akşam 8 gibi kız 52 çekiyo. Telefondan yeni parçayı marketten satın alıyosun. İventoryde birleştirip tekrar bakıyosun video kayıt alıyo. Ertesi sabah şantaj yapmaya gidiyosun yanına. Neyse gerisini anlatmim boku çıkar oyunun. Ama takılırsan bi yerde dm yaz
Kapağı yerleştirmek için yapistirici ve bicaga ihtiyacin car diyor ama ney yapistircam ne yapicam bulamadımGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
İlk oyun basladıgında pencereyi nasıl acacazGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Ben bir yerde takıldımda Görevlerde şöyle diyo 1.cubugu doldurun 2 para kazanma yolu nasil yapicam onlariGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Şu anda bir sorun yok, indirebilirsiniz.linklerde sorun var açılmıyor
Ayarlar bölümünde hile var oradan para alabilirsin. Çubuğu doldurmak içinde mia'nın göğüslerine veya lolanın küloduna bakabilirsin.Ben bir yerde takıldımda Görevlerde şöyle diyo 1.cubugu doldurun 2 para kazanma yolu nasil yapicam onlari
Kiyafetleri çekmeceden al, tornavidayi al ve envanterden tornavidayi seç cama tikla.İlk oyun basladıgında pencereyi nasıl acacaz
Lolanin kitabini ve Vanessanin komidininden kitabi al sonra envanterden biçaği kitaba sürükle, sonra yapiştiriciyi sürükle ve en sonda da kapaği kitaba sürükle lolanın masasina bak.Kapağı yerleştirmek için yapistirici ve bicaga ihtiyacin car diyor ama ney yapistircam ne yapicam bulamadım
Bana yardim edermisin eyer oyunu biliyorsan bir yerde takildim Soru işaretinde Küçük kız acaba akşamları napıyor böyle çözemedim yardım edermisinŞu anlık net bir tarih yok.
Gece odasına gitmeyi denedin mi?Bana yardim edermisin eyer oyunu biliyorsan bir yerde takildim Soru işaretinde Küçük kız acaba akşamları napıyor böyle çözemedim yardım edermisin