U
Uyunkolik
Kayıtlı Üye
Bu oyunu bitirenler var ve böyle bir sorunla karşılaşılmadı. Save kullanıyorsanız ondan dolayı kaynaklanıyor olabilir
Bu oyunu bitirenler var ve böyle bir sorunla karşılaşılmadı. Save kullanıyorsanız ondan dolayı kaynaklanıyor olabilir
Oyunun açılma hızı cihazına göre değişebilir.Save derken burdan direk APK yi indirip açıyorum
lola fahişe olmalı görevini nasıl tamamlıyacağım? ve soru işaretine basınca fotoğrafçı diyo onu da nasıl yapcam lütfen yardım eder misiniz
Buraya Tıklayarak, Girl House'ın Türkçe rehberini indirebilirsiniz.
Buga girmiş olabilir. Hileyi yapmadan önceki kayıt dosyana gidip hilesiz bir şekilde ilerleyip deneyebilirsin. Eğer yine olmazsa Discord sunucumuza katılıp yardım alabilirsiniz.abi baktım gerekenlerin hepsini yapmışım ama ilerlemiyor. ben hileyle para basıp herşeyi satın aldım oyüzden falan bugu mı girdi noldu
Hangi aşamada problem yaşıyorsunuz?oyunu neden indiremiyorum
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Tornavidayı alıp cama tıklamanız lazım art arda.ilk sahnede hastaneden çıkmak için ne yapmam gerek ? çıkamadım
Dostum venessa ya 1000 dolar bul görevini nasıl geçtin?Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Hileyle para ekleyebiliyorsunuz diye biliyorum.d
Dostum venessa ya 1000 dolar bul görevini nasıl geçtin?
teşekkür ederim ben hile menüsünü görmemiştimHileyle para ekleyebiliyorsunuz diye biliyorum
Kayıt dosyası kullanıyorsanız böyle bir hata ile karşılaşıyor olabilirsiniz. Yeni oyundan başlamayı deneyiniz.Merhaba oyun bir süre sonra İngilizce oldu nasıl düzeltebilirim?
google driver ama geçen gün indirdin cloudtaHangi aşamada problem yaşıyorsunuz?
G.Drive erişim engeli koyduğu için indirmesi imkansız artık. Alternatif linklerden indiriniz.google driver ama geçen gün indirdin cloudta