K
Kirac1
Kayıtlı Üye
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın... laptop şifresi Vanessa olmuyor
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın... laptop şifresi Vanessa olmuyor
Herkesde öyle, GDrive linkleri kaldırılacak. Farklı alternatifleri deneyin.google drivedan erişim istiyo sadece bende mi böyle yoksa herkese mi böyle
Doğru indirdiğinize emin misiniz? Böyle bir şey olmaması lazım.Sonlara doğru ingilizce oluyor onu nasıl duzeltebiliriz
GDrive linklerinde herkes böyle bir sorun ile karşılaşıyor. Farklı bir alternatif deneyiniz.aga neden google drive ile indirirken erişim izni istiyor tek ben mi yaşıyorum bunu
Şu sarışın olan kıza dersini göster görevindeyim ama çözemedim nasıl olucak. Yardım edebilecek olan var mı?Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Buraya Tıklayarak, Girl House'ın Türkçe rehberini indirebilirsiniz.Şu sarışın olan kıza dersini göster görevindeyim ama çözemedim nasıl olucak. Yardım edebilecek olan var mı?
Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?ya ben lola muhtemelen seni takrar istiyor ve onu becerirken bir fotoğraf lazım kısmında kaldım yardım edebilecek varmı
Sehpanın altına bak telefon bulacaksınEkli dosyayı görüntüle 9763burada ne yapıyoruz?
Evet Android te öyle oluyor fotoğraf çı kızdan sonra İngilizceDoğru indirdiğinize emin misiniz? Böyle bir şey olmaması lazım.
Bu oyunu bitirenler var ve böyle bir sorunla karşılaşılmadı. Save kullanıyorsanız ondan dolayı kaynaklanıyor olabilir.Evet Android te öyle oluyor fotoğraf çı kızdan sonra İngilizce
Buraya Tıklayarak rehberi indirip yardım alabilirsiniz.Fotoğraf sutudyosuna git diyor ama dışarı çıkınca dedektif yakalıyor ne yapmam lazim