G23
Kayıtlı Üye
Çok uzun serüven o, soru işaretine basınca hangi görev çıkıyor onu yazarsan yardımcı olalım.Lola fahişe olmalı görevini nasıl yapıcam yazar mısınız
Çok uzun serüven o, soru işaretine basınca hangi görev çıkıyor onu yazarsan yardımcı olalım.Lola fahişe olmalı görevini nasıl yapıcam yazar mısınız
Girişte sehpanın altında telefon var onu alacaksın.Oyunu yeni oynuyorum kötü adam salonda bir şey düşürmüş onu bulamıyorum
Mia'ın yanına git o seni götürecekAcaba fotoğraf stüdyosuna nasıl gideceğim bilen biri yardımcı olabilirmi
Yapmadığın eksik görevler var onları tamamla ya da buraya yaz yardımcı olalım.Mia şuan modumda değilim diyor o görev nasıl olacak oyunu bitirmek üzereyim sanırım eksikler varsa lütfen yardımcı olur musunuz
Şimdi şey görevi var Lola nin 2. Ağızi açık sakso foto görevi var onu yaparsam miani mianin modu düzelir sanırımYapmadığın eksik görevler var onları tamamla ya da buraya yaz yardımcı olalım.
Lolanin 2. Saxo fotosunu da attım hala modumda değilim diyor başka bir sekilde lolanin fahişe olmasını sağlamalıyız diyor o nasıl olacak? Yardımcı olursanız sevinirimYapmadığın eksik görevler var onları tamamla ya da buraya yaz yardımcı olalım.
Discord sunucumuzda #rehberler kanalında Girl House rehberi mevcut indirip kontrol edebilirsiniz.Lolanin 2. Saxo fotosunu da attım hala modumda değilim diyor başka bir sekilde lolanin fahişe olmasını sağlamalıyız diyor o nasıl olacak? Yardımcı olursanız sevinirim
Akşamları okuduğı kitabı değiştirmen gerekiyor, Venassanın odasına git sağ çekmeceden eroik dergiyi al, Lola odasında değilken okuduğu kitap ile değiştir, beyaz kapaklıydı sanırım.Lolanin 2. Saxo fotosunu da attım hala modumda değilim diyor başka bir sekilde lolanin fahişe olmasını sağlamalıyız diyor o nasıl olacak? Yardımcı olursanız sevinirim
Fotoğraf stüdyosu na gideceğim de yardımcı olursan sevinirimGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Mia'nın yanına git o seni götürecekFotoğraf stüdyosu na gideceğim de yardımcı olursan sevinirim
Telefonunda ki navigasyonda Kamera işareti olması lazım. Yoksa Mia ile hikayeyi ilerletmen lazım.Fotoğraf stüdyosu na gideceğim de yardımcı olursan sevinirim
Gidiyorum mutfakta yardım da ediyorum öyle bir seçenek çıkmıyorMia'nın yanına git o seni götürecek
Venassa'ya değil Mia'nın odasına git konuş, seçeneklerde stüdyoya gidelim diye bir şey olması lazım. İlk mia ile gideceksin fotoğraf çekimine sonra haritada yeri çıkacak arkasından kendin gideceksin.Gidiyorum mutfakta yardım da ediyorum öyle bir seçenek çıkmıyor
Bu sarı kizdan intikam almak gerekiyor gorev var ama nasıl yapacam bilgin varmıGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
12:00-14:00 arası havuzda güneşleniyor, güneş kremi sürmeyi teklif et kabul edecek. Uzandığı zaman güneş kremi ile yapıştırıcıyı birleştirip öyle süreceksin sırtına, yüz üstü döndüğü zaman olaylar gelişecek.Bu sarı kizdan intikam almak gerekiyor gorev var ama nasıl yapacam bilgin varmı