Y
yakupoksuzoglu
Kayıtlı Üye
Gxjsjdkwkidbs yabancı isim olmasın diye aklıma gelen isimi yazdım gitsin bilader. Odasında sakso çekti ve televizyon izlerken ablası ve ona kaydım o kadar.Seher mi
Seher ile ne kadar ileri gittin ?
Gxjsjdkwkidbs yabancı isim olmasın diye aklıma gelen isimi yazdım gitsin bilader. Odasında sakso çekti ve televizyon izlerken ablası ve ona kaydım o kadar.Seher mi
Seher ile ne kadar ileri gittin ?
evet telefonda oynuyorumTelefondan mı oynuyorsunuz?
Güncellemede save dosyalarınız gidiyor mu ? Telefonda oynamadığım için bilmiyorumevet telefonda oynuyorum
Kayıt dosyalarınız; Android\Data\AdultOyunCeviri klasörüne yedekleniyor, sizdeki sürümü silip yeni sürümü kurmanız yeterli. Oyuna girdiğinizde yükle kısmında kayıt dosyalarınız görünecektir.hocam oyunu güncellicem savenin gitmemesi için nasıl yapmam gerekiyor
Ahahahaha ne güldüm yaUzanıpta ulaşamadığı sanırım salkdjslkjfl oyunda indirecek
İlk aklıma geleni yazdım diyor dsafdasds Ayşe Fatma yazsa anlarımda Seher'i kesin götürmek istiyor çok belli, kimse artık gerçek hayatta uyarsaydık keşkeAhahahaha ne güldüm ya
Çevremdeki tüm Seherleri uyarıcam aga ne olur ne olmaz ahahahİlk aklıma geleni yazdım diyor dsafdasds Ayşe Fatma yazsa anlarımda Seher'i kesin götürmek istiyor çok belli, kimse artık gerçek hayatta uyarsaydık keşke
Yanlış seçenek seçtiğinde geri al başka seçenek seç kombinasyon değişmiyordu diye hatırlıyorum umarim anlatabilmişimdir.amca ile dövüşü nasıl kazanacağım bir türlü kazanamıyorum
Oyun final verdi, güncelleme hatalar için geldi.Güncelleme geldimi
İnternette rehber var bakabilirsin. ama akşam kapiyi kilitlediği zaman bak.Selamlar arkadaşlar yardıma ihtiyacım var son sürümü indirdim yeni oynamaya başladım. Bu lolanın akşam odasında ne yaptığını bir türlü çözemedim. Çoğu arkadaş akşam 8-9 civarı git gözetleme aletiyle bak yazmış yazıyorum ama kapı açıkken niye röntgenlemeye çalışıyorsun diyor. Telefondan da görevlere baktığımda Lola fahişe olmalı ve sakso fotoğrafı 2 adlı görevler var ve bu görevleri de çözemedim. Yardım edersenesiz sevinirim.
İlk önce okuduğu kitabı erotik dergi ile değiştir sonra akşam 22:30 dan sonra gözetleyici ile bak sonra da şantaj yapacaksınSelamlar arkadaşlar yardıma ihtiyacım var son sürümü indirdim yeni oynamaya başladım. Bu lolanın akşam odasında ne yaptığını bir türlü çözemedim. Çoğu arkadaş akşam 8-9 civarı git gözetleme aletiyle bak yazmış yazıyorum ama kapı açıkken niye röntgenlemeye çalışıyorsun diyor. Telefondan da görevlere baktığımda Lola fahişe olmalı ve sakso fotoğrafı 2 adlı görevler var ve bu görevleri de çözemedim. Yardım edersenesiz sevinirim.
Lola duş alırken gözetle ve yakalan sonra odasına git 2. blowjopu iste o esnada çekeceksin resmilola seni tekrar istiyor adlı görevde fotoğraf çekmem lazım çekemiyorum
seksde yaptık ama olmuyor ilerlemiyor