Güncellemeler ayrı ayrı paylaşılmıyor oyuna ekleniyor tamamını indirmeniz lazım.sadece yeni güncellemeyi nasıl indiririm
kaydettiğim oyun kayboluyor mu o zaman?Güncellemeler ayrı ayrı paylaşılmıyor oyuna ekleniyor tamamını indirmeniz lazım.
Kaybolmaz.kaydettiğim oyun kayboluyor mu o zaman?
sağ tarafa git çekmece göreceksin, üst çekmeceden tornavidayı al, alt çekmeceden kıyafetlerini. Sonra camın yanında gel çantadan tornavidayı seç cama tıkla sonra da dışarı çık.hocam ilk sahne hastane sahnesinde nereden gideceğim bulamadım yardım edin
Cihazın bir üst modeli var onu al markettenBir sorum olacak diyorki lola hergece kapı kilitli napıyor bu aletle bak diyor bakıyorum hiçbir işe yaramıyor
Seher miŞu görevi bir türlü yapamadım, yardımcı olabilir misiniz ?
Ekli dosyayı görüntüle 8559
Telefondan mı oynuyorsunuz?hocam oyunu güncellicem savenin gitmemesi için nasıl yapmam gerekiyor
Seher kim hiç sormak istemiyorum usta ahahahahaahŞu görevi bir türlü yapamadım, yardımcı olabilir misiniz ?
Ekli dosyayı görüntüle 8559
Uzanıpta ulaşamadığı sanırım salkdjslkjfl oyunda indirecekSeher kim hiç sormak istemiyorum usta ahahahahaah
Vanessa'nın adını değiştirmişsen değiştirdiğin isimdir, değiştirmediysen büyük küçük harf denebilgisiyarın şifresini bilen varmı Vanessa yazıyom olmuyo