Agoni
Kayıtlı Üye
Bende burda kaldım yardım edebilecek yok mu bir kişi DVD falan olmuyor
Bende burda kaldım yardım edebilecek yok mu bir kişi DVD falan olmuyor
Hayır orada çıkmıyor fetiş ile ilgili seçenekler veriyor şeytanKendi odandaki gardıropu aç sağ alt çekmecede
Sen nerede tıkandın ?Hayır orada çıkmıyor fetiş ile ilgili seçenekler veriyor şeytan
Haritadan seçeceksin sen gideceksinTekrar doktora git daha fazla eğlenicez diyo ama doktor gelmiyor neden ?
Kral hastahaneye gidiyorum doktor gelmiyor enerji dolu değil diye mi acaba ?Haritadan seçeceksin sen gideceksin
En az 6 olması lazımKral hastahaneye gidiyorum doktor gelmiyor enerji dolu değil diye mi acaba ?
O görevi yaptim tekrar git diyo şeytan enerji full suan ama doktor gelmiyor hastahane yeEn az 6 olması lazım
O zaman sandalyede duran beyaz önlüğü giy olaylar gelişecek kendiliğindenO görevi yaptim tekrar git diyo şeytan enerji full suan ama doktor gelmiyor hastahane ye
Ben bilmiyorum bende açamadımBu sahneyi nasıl açabilirim?
• Linke tıklayın.İndirme linklerine giriyorum ve muhtemelen aylinkden dolayı reklamdan başka hiçbir şey ile karşılaşmıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Hangi güncellemeyi ?Güncellemeyi nasıl yapcaz
Oyuna giriyom güncelleme var diyo giriyom direk buraya atıyo silip yenidenmi yükliycemHangi güncellemeyi ?
1.4 versiyonu mu var elinizde?Oyuna giriyom güncelleme var diyo giriyom direk buraya atıyo silip yenidenmi yükliycem
1.5 var1.4 versiyonu mu var elinizde?
Final versiyonu o güncelleme yok ki başka, eski save dosyası mı açıyorsun ? Yoksa oyunu sıfır indirip baştan mı başladın ?1.5 var
1.4 versiyonu mu var elinizde?