zaxd331
Kayıtlı Üye
Doktor nasıl gelcek sen yaptınmiMutfakdan bıçak alacan. Sağda duvara asılı bıcaç seti var.
Son Konular
Doktor nasıl gelcek sen yaptınmiMutfakdan bıçak alacan. Sağda duvara asılı bıcaç seti var.
Peki tüy tam olarak nerdeVanessa nın odasından tüy bulup lolanın ayağına sürtücen o şekilde dönüyor
Borababa
Kutuyu nasıl açacaz ve çantadaki envanterleri nasıl kullnacaz. Bıçağı aldım sürükledim olmadıMutfakdan bıçak alacan. Sağda duvara asılı bıcaç seti var.
Çanta tuşuna bas. Bıçağı seç, SÜRÜKLEME sadece bıçak seçiliyken kutuya tıkla.Kutuyu nasıl açacaz ve çantadaki envanterleri nasıl kullnacaz. Bıçağı aldım sürükledim olmadı
Soldaki çekmeceye yaklaş. Yastığın yanına (sağına) bak. Tüy orda.Peki tüy tam olarak nerde
Cinsel barını fullemen lazım. Sonra dokdora mesaj atacan. Takıldığın yerler olursa oyunda yukarı sağda "?" var. Ona tıkla şeytan ve melek sana yardım ediyor.Doktor nasıl gelcek sen yaptınmi
Bu görevleri yapamadım bi türlü yardım eden yokmu
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Lola yı cihazla kontrol ediyorum. Heryer karanlık küçük bir ışıkla bakıyorum. Ama bölüm geçemiyorum. Yardım edin
Discord sunucumuzdaki hatalar kanalına atarsanız not alınacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 3939
Ekli dosyayı görüntüle 3941
Sabahdan beri uğraşıyorum olmuyor. Meğersem çevirmen arkadaş evening=akşam kelimesini "sabah" olarak çevirmiş. Lütfen düzeltin.
Telefondaki mağazadan zehir alman gerekiyor.Fareleri nasıl öldür ez eldiven diyor yok batarya bodrum da diyor arıyorum bodrum da bulamadım bilen varsa yardım etsin
Aldım zehir nereye dokuncaz Bir de batarya bodrumda nerdeTelefondaki mağazadan zehir alman gerekiyor.
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var. Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.Oyunu yüklemede bende sorun oluyor yüklenmedi diyor sorun bende mi acaba baskısında olan var mi?