Dolaptan eşyaları alınız sonra tornavidayı seçip cama tıklayınız.Ben oyunun henüz başındayım ve hastaneden bir türlü çıkamıyorum. Nasıl çıkılıyor allah için biri söylesin
Güncelleme geldiğinde yeniden başlamamız mı gerekiyor başka bir yolu yok muHer karakterin bir olay dizisi var o dizinin sonuna geldiğinde bu yazı ile karşılaşırsın. Oyuna yeni güncelleme geldiğinde kaldığın yerden devam edebilirsin. Bu hata değildir.
Kayıt dosyanız varsa devam edebilirsiniz.Güncelleme geldiğinde yeniden başlamamız mı gerekiyor başka bir yolu yok mu
Usta lolayi odasında gözetleme görevi var nasıl geçeceğiz orayıGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Kanka bir alet var onu alıcaksın gece miydi neydi o aletle lolanın kapı deliğinden izliyeceksin ha bide o aleti yükseltmen gerekiyorUsta lolayi odasında gözetleme görevi var nasıl geçeceğiz orayı
Güzel bir yeteneğin var ama biraz daha müstehcen şeylere ihtiyacın var diyo ne yapmak lazım gücü yükselten şeyler yukseltmiyo ne yapmam lazim para ile füzelere bakmasa kar etmiLola penis çizmen lazım
Lolanın not defterine penis çizmen lazımGüzel bir yeteneğin var ama biraz daha müstehcen şeylere ihtiyacın var diyo ne yapmak lazım gücü yükselten şeyler yukseltmiyo
Hocam Kargo geldiğinde bıçak al diyor mutfakta bıçak yok nasıl geçeriz orayı acabaGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Mutfakta duvarda asılı bıçaklar var onlara tıklamanız gerek ama biraz uğraştırıyor.Hocam Kargo geldiğinde bıçak al diyor mutfakta bıçak yok nasıl geçeriz orayı acaba
Sadece fotoğraf bulunuyor.Oyunun sonuna geldim. Favori oyunlarımdan biri oldu diyebilirim. Kalitesi çok iyi. Sormak istediğim galeridekiler neden resim şeklinde açılıyor. O sahneyi tekrar oynatmıyor. O yönü çok kötü. Oyunda mı bir problem var yoksa orjinali mi öyle anlamadım.
Hayır yeni sürüm değil.Yeni sürüm mü bu
Erotik kitabı nereden bulucamGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Vanessanın odası yatağın solundaki çekmeceErotik kitabı nereden bulucam
Şimdilik o kadar.Avukattan sonrası var mı? Yoksa ondan sonra bitiyor mu?
Hala daha bulunmuyor.Oyun ilk geldiginde indirmistim ama geriye gitme tusu olmadigi icin silmistim hala oylemi yoksa geldimi