Yeni çıkan güncellemenin çevirisi daha gelmedi.Oyuna yeni güncelleme gelmiş şimdi ne yapmam lazım tekrar mı indireyim linki
Tornavidayı çantadan seçmeniz gerekiyor.İlk girişte hastenede camı nasıl açıyoruz tornavida buldum fakat tıklayınca kıramam açılmıyor diyor
İnternette ingilizce olarak var ama türkçe yok isterseniz Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz takılınca. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Sorun çözüldü düzenlemeye izin vermediği için yazıyı yeniden yazdım. oyunun bir yol haritası olduğu dosyası fln varmı ?
Hileleri açınız.Görüntüleyicisi yükseltmek gerekiyo diyo 1000 para bende 287 var sadece vanessadan günlük 17 alabilirim diğer kızda modunda değil fazla para nasıl kazanılır roulette tutturamiyom
Net bir tarih yok.Yeni bölüm tahminen ne zamana gelir?
Reis lola her sabah kapının arkasında ne yapıyor görevini nasıl yaptın ben görüntüleyici ile bakıyorum kapıdan olmuyorLolayı röntgenlerken yakalandım, ondan sonra yapacak bir şey kalmadı... Bana görevi kontrol et diyor kontrol ediyorum, mia lolanın fahişe olması istiyor yazıyor ama bu sürümde aktif değil. Bir de evi dolaş diyor, ama dolaşmama rağmen bir şey olmuyor
Akşam 20.00'da gidiniz.Reis lola her sabah kapının arkasında ne yapıyor görevini nasıl yaptın ben görüntüleyici ile bakıyorum kapıdan olmuyor
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.Doktoru eve çağırdıktan sonra aşağı Bodrum'da ağzına boşa Diyor sonra yutmadı diyor nasıl olcak
Reis discort kullanmayı bilmiyorum bir yardım et nasıl geçileceğini söyleyiverJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.
Daha derineyi seçerseniz olacaktır.Reis discort kullanmayı bilmiyorum bir yardım et nasıl geçileceğini söyleyiver