![CumaLee](/data/avatars/m/0/68.jpg?1630934328)
CumaLee
Kayıtlı Üye
• Linke tıklayın.linke gidemiyorumm
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
• Linke tıklayın.linke gidemiyorumm
Kitap bulmanız gerekiyor.Lola odasına bak orda olmicak ama başka şey bulacaksın diyor lola yokken odaya giriyorum bulamıyorum neyse
Yeni sürüm geldi mi veya ne zaman gelirGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Yeni sürüm geldi fakat Türkçe çevirisi henüz yapılmadı.Yeni sürüm geldi mi veya ne zaman gelir
Oyun ilişkiye girmeden bitiyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Komşunuz ve lola ile ilişkiye girebiliyorsun ayrica mia ile bazi sahneler var, eğer evden çiktiysan o yüzdendir.Oyun ilişkiye girmeden bitiyor
Hayır daha yeni sürüm gelmedi.Lolayı becerdim sonra sürüm bitti dedi yeni sürüm varmı
Dolaptan eşyaları alınız sonra tornavidayı seçip cama tıklayınız.birtürlü hastaneden çıkamadım nasıl ilerliyecem ?
Onu dövemiyorsun kız kurtarıyor.İlk başta adamı nasil dövücez.
Güzel bir yeteneğin var ama biraz daha müstehcen şeylere ihtiyacın var diyo ne yapmak lazım gücü yükselten şeyler yukseltmiyo ne yapmam lazim para ile füzelere bakmasa kar etmiyoGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
çubuğu nasıl dolduracagizGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Lola'nın küloduna bakabilirsin veya mia'nın göğüslerine.çubuğu nasıl dolduracagiz