![Silence](/data/avatars/m/0/13.jpg?1644437911)
Tornavidaya tıkladığınızdan emin olun. Tıkladığınızda; ekranda tıkladığınıza dair bir şey çıkması lazım. Daha sonra pencereyi açabilirsiniz.Hastanedeki camı nasıl açıyoruz tornavda çantada ama olmuyo
Tornavidaya tıkladığınızdan emin olun. Tıkladığınızda; ekranda tıkladığınıza dair bir şey çıkması lazım. Daha sonra pencereyi açabilirsiniz.Hastanedeki camı nasıl açıyoruz tornavda çantada ama olmuyo
Önce çantandan tornavidayi seç sonra cama tıklaHastanedeki camı nasıl açıyoruz tornavda çantada ama o
Yataktan kalktıkdan sonra ne yapıyoruz takılı kaldımEkli dosyayı görüntüle 4407
GENEL BAKIŞ
Ana karakter hafıza kaybı yaşayıp, hastanede gözlerini açıyor. O sadece geçmiş yaşamının bazı parçalarını hatırlıyor ve hafıza kaybı yaşamasına sebep olan kazanın nasıl gerçekleştiğini bilmiyor. Yaşananların nelere sebebiyet vereceği ise bilinmiyor.
Paylaşılan Tarih: 16.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.1.0.1 Ekstra
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.32 GB
Oyun Boyutu APK: 375 MB
Oyun Konuları
Male Protagonist, 3DCG, Animated, Big tits, Big ass, Oral sex, Paranormal, Voyeurism, Mobile game, MILF, Religion, Monster girl
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Girl House oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3780 Ekli dosyayı görüntüle 3781 Ekli dosyayı görüntüle 3782 Ekli dosyayı görüntüle 3783 Ekli dosyayı görüntüle 3784
Yatağın yanında çekmeceden Tornavida alın, çantadan seçip pencereye tıklayın.Yataktan kalktıkdan sonra ne yapıyoruz takılı kaldım
Laptop u buldum gerisi yapamadımGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
O kadının adını ne koyduysanız şifre o oluyor.Şifre için Vanessa yazdım vanessa yazdım Vanesa yazdım vanesa yazdım olmuyo
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
yeni güncelleme ne zaman geliyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Ekli dosyayı görüntüle 4407
GENEL BAKIŞ
Ana karakter hafıza kaybı yaşayıp, hastanede gözlerini açıyor. O sadece geçmiş yaşamının bazı parçalarını hatırlıyor ve hafıza kaybı yaşamasına sebep olan kazanın nasıl gerçekleştiğini bilmiyor. Yaşananların nelere sebebiyet vereceği ise bilinmiyor.
Paylaşılan Tarih: 16.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.1.0.1 Ekstra
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.32 GB
Oyun Boyutu APK: 375 MB
Oyun Konuları
Male Protagonist, 3DCG, Animated, Big tits, Big ass, Oral sex, Paranormal, Voyeurism, Mobile game, MILF, Religion, Monster girl
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Girl House oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3780 Ekli dosyayı görüntüle 3781 Ekli dosyayı görüntüle 3782 Ekli dosyayı görüntüle 3783 Ekli dosyayı görüntüle 3784
Vanessanın odasında büyük bir yatak var belki bişeyler bulabilirsin diyo napmak lazımHer karakterin bir olay dizisi var o dizinin sonuna geldiğinde bu yazı ile karşılaşırsın. Oyuna yeni güncelleme geldiğinde kaldığın yerden devam edebilirsin. Bu hata değildir.
Çantayı aç tornavidayı seç ve sol taraftaki camın alt bölümüne tıkla ardından tekrar alt bölüme tıkla cam açılacaktır öyle hatırlıyorumHastanedeki camı nasıl açıyoruz tornavda çantada ama olmuyo
Hocam telefonu aç mesaj bölümüne gir doktora tıkla orada yazıyor olması lazım hazırım ben falan tarzında bir şey olması lazım ona tıkla tamamdırDostlar bar doldu doktoru nasil cagiricam