Nolur yardım et, tüyle ayğını kaşıyorum sıt üzeri dönüyor sonra kulağına burnuna dokun diyor dokunuyorum, bu kadar duyarsız olduğunu biliyordum diyor hiç bir şekilde dönmüyor, ne yapacamEvin girişine git sonra arkana dön solda sehpa var onun altında telefon var onu al.
Karnını gıdıkla tüy ile
Solda sehpanın altına tıkla telefon varArkadaşlar hirsiz salonda bir şey duşurmuş olabilir diyor yarim saattir ariyorum bulamadim mobil helpp
Rica ederim.kralsın eyvallah oldu
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
basement de takılıyor doktor kısmında geri seçeneği çalışmıyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Yeni indirdim ama bu oyuna erişiminiz bulunmamaktadır diyo napmam lazim
Orada önce diz çökmeli sonra çıkan 3 seçenekten en alttakini seç sonra boşalana kadar daha derine debasement de takılıyor doktor kısmında geri seçeneği çalışmıyor
KardeşGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Kardeş turuncu saçlı kız var laura onu röntgenle görevini yapamadım bir yardım etGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Hiç bir oyun açılmıyor neden ve ne zaman açılır
İyi bir yeteneğin var ama daha müstehcen şeylere ihtiyacın var diyor nasıl geçicemGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan bu tarz takıldığınız yerler için yardım alabilirsiniz.İyi bir yeteneğin var ama daha müstehcen şeylere ihtiyacın var diyor nasıl geçicem
Animasyonlarda biraz kasma var.Bu oyun bir bende mi kasıyor acaba sistem düşüklüğünden mi?