Fetish Locator - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Fetish Locator

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
3. Hafta - 3.2.9 Extended
J

j0hn wick

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Eyl 2020
Mesajlar
2
Tepki puanı
1
Puan
0
Kredi
0$
Oyunun 2.haftasının android mixdrop linki bozuk admincim bakabilirsen sevinirim
 
N

nicestockings

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Şub 2024
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
hafta 2 ve 3 ün indirme linkleri çalışmıyor
 
A

AHJSHYFDS

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Katılım
29 Eki 2022
Mesajlar
55
Tepki puanı
10
Puan
0
Kredi
1$
oynun kendi içinde türkçe çeviri yapmış doğru mu ?
 
LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ara 2022
Mesajlar
314
Tepki puanı
102
Puan
0
Kredi
0$
oyunun orjinalinde türkçe dahil birçok dil var güncelleyin isterseniz. (indirip bakmadım bu konudaki versiyonunu belki bunda da vardır ama birkaç kişi türkçe istemiş o yüzden yazdım)
 
LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ara 2022
Mesajlar
314
Tepki puanı
102
Puan
0
Kredi
0$
sonunda bitirebildim. fazlasıyla beğendiğim bir oyun oldu, hatta kişisel listemde ilk 10'a girdi direkt. görsel anlamda ve animasyon anlamında çok çok üst düzey değildi, hatta animasyonlar genel olarak vasattı. senaryosunda da mantık hataları vardı ancak yine de çok sevdim oyunu, bunun da sebebi içerik. okul temalı cidden bir sürü oyun var ve çoğu birbirinin kopyası ancak bu oyunda cidden pek çok orjinal ve güzel etkinlik vardı. karakter çeşitliliği ve her biriyle yaptığımız farklı şeyler oyunu çok sevmeme sebep oldu. şunu da söyleyeyim, oyunun orijinal halini oynadım. malum bu tarz oyunları yapan yapımcılar patreon hesaplarının kapanmaması için bazı içerikleri çıkartıyorlar, belli başlı yamalarla bütün içerikleri içeren versiyonunu oynadım. muhtemelen bu sitedeki versiyonu da full değildir bu yüzden bahsettiğim bol içeriği bulamayabilirsiniz.

her neyse, saydığım pek çok olumsuz özelliğine rağmen sırf etkinlik bolluğu ve çeşitliliği sebebi ile favorilerimden oldu. Oyunda çok fazla son var, ben kraliçe'nin haremi sonunu seçtim. Oyunda Lydia ile evlendiğiniz ve diğer kızları hareminiz olarak aldığınız bu son bence en iyisi. Lydia ve NTR içeren bir de kötü son var, önermiyorum. Onun dışında hemen hemen her karakterin şahsi finalleri var, ilerleyen dönemlerde başka finaller de eklenecekmiş.
 
Üst Alt