T
Thecnbz
Kayıtlı Üye
Burda yeniyim ama nasıl oyun oynayacaz bilgi ala bilirmiyim çözemedim henüzGörselleri hoş duruyor ama denemek lazım belli olmaz.
Burda yeniyim ama nasıl oyun oynayacaz bilgi ala bilirmiyim çözemedim henüzGörselleri hoş duruyor ama denemek lazım belli olmaz.
SüperEkli dosyayı görüntüle 1508
GENEL BAKIŞ
Fetish Locator hikaye odaklı bir görsel roman . Kampüsteki insanların hayallerini gerçekleştirdiği bir uygulama!Her gün güzel fotoğrafları yükleyerek puan kazanın. Yeterli puan aldığınızda çok özel bir partide hayatın zevkine varacaksınız.
Paylaşılan Tarih: 30.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: v1.04.10
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
PC Dosya Boyutu: 1.Hafta 1.66 GB - 2.Hafta 826.3 MB
MAC Dosya Boyutu: 1.Hafta 1.64 GB -
APK Dosya Boyutu: 1.Hafta 1.64 GB -
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Male protagonist, Big ass, Big tits, Lesbian, Exhibitionism, Voyeurism, Interracial, Vaginal Sex, College, Handjob, Facial, Blackmail, Romance, Teasing, Cumshots, Cumplay, Oral Sex, Urination, Public sex, Anal sex, Menstruation, Foot Fetish, FemDom, Female Domination, Netori, Groping, Humiliation, Masturbation, Watersports, Hallucinations, Futa/Trans, Enema
RAR'dan çıkarttıktan sonra Fetish Locator oyununu çalıştırın.
Linklerde bir sıkıntı yok.Oyunu indiremiyorum. Mega hata veriyor diğeri hiç başlamıyor.
Android sürümü uymuyordur.Uygulama yüklenmedi.Bu uygulama telefonunuzla uyumlu değil hatası alıyorum.
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Megadan apk indirdim neredeyse 10gb boş yer olmasına rağmen uygulana yüklenmedi diyor neden acaba
Geri dönüşünüz için teşekkürler. En kısa zamanda linkler yenilenecektir.2. Sezon link patlamış hocam