O
ogulcann
Kayıtlı Üye
Merhaba zip olarak inmiş napmam gerekiyorApk dosyasını çıkartma yapmanıza gerek yok direkt kurabilirsiniz. Eksik indirmişte olabilirsiniz. Eğer .rar adlı dosya var ise onu .apk yapıp oyunu kurunuz.
Merhaba zip olarak inmiş napmam gerekiyorApk dosyasını çıkartma yapmanıza gerek yok direkt kurabilirsiniz. Eksik indirmişte olabilirsiniz. Eğer .rar adlı dosya var ise onu .apk yapıp oyunu kurunuz.
Editörümüze bildiriyorum.2.haftanın windows mega linki bozuk
Önlenebiliyor.ntr önlenebilir mi ?
Her haftayı ayrı ayrı indirip oynamak gerekiyor.Bişe soracam lütfen yardımcı olun.
Şimdi ben bunun 1. Haftayı indirdim ve bitirdim diyelim,
İkinci haftayı oynamak için ne yapmamız gerek. İlk birinci haftayı silip ikinci haftayı mı yüklemem lazım.
Yani demek istediğim şu her haftayı oynamak için. Silip tekrar ikinci veya üçüncü haftayı mı yüklemem gerek lütfen biri bana yardım etsin acil
Oyuna başlamadıysanız kayıt yükleye basmanıza gerek yok.1. haftayı indiriyorum save yok diyor
onu nasıl yapıcam direkt açıyorum oyunu herhangi bir haftaya ait kayıt yok diyor ve ondan sonra direkt oyundan atıyorOyuna başlamadıysanız kayıt yükleye basmanıza gerek yok.
Oyuna başla seçeneği yok mu?onu nasıl yapıcam direkt açıyorum oyunu herhangi bir haftaya ait kayıt yok diyor ve ondan sonra direkt oyundan atıyor
Editörümüze haber verdim, en kısa zamanda düzeltilir.ikinci haftanın linkini yenileyebilir misiniz acaba?