İkinci sezonun galerisi mevcut.sahne galerisi var mı
Discord sunucumuzdaki '#türkçe-rehberler' kanalında mevcut.1. BÖLÜM REHBERİNE BAKMAK İSTİYORUM AMA LİNKE GİTTİĞİMDE SİTENİN KAPANDIĞI YAZIYOR BAŞKA YERDE VARMI REHBERİ
Oyunun optimizasyon sorunları olduğundan sitedeki girerken en çok bekleyeceğiniz oyunlardan kendisi, üçüncü bölümün stabil bir apksı bile yapılamıyor, o kadar sıkıntılı.2. Bölümü yükledim oyunu açtım giriş yaptıktan sonra adult oyun çeviri ekranında kalıyor oyuna giriş yapamıyorum (kullanıcı adımda türkçe karakter yok ve 1. Bölümü sorunsuz oynadım)
Hile menüsünü bulamıyorum yardım eder misiniz
Hile menüsünü malikanenin yatak odasındaki tabloyla etkileşime geçerek açabilirsiniz.Rehber bölüm 2 linki calısmıyor ve bölüm 3 rehberi yok mu hile menüsüde yok
Bahsettiğin kısma kısaca hızlı menü diyoruz. Hızlı menüyü gizleyip göstermek için Windows platformunda 'Z' tuşuna basman, Android'deyse ekran yatay biçimdeyken parmağını yukarıdan aşağıya doğru çekmen gerekmekte. Yeni çıkan APK'larda da ekran yatay şekildeyken kaldırmadan önce sağa, sonra sola doğru parmağını çekmen gerekiyor.Aşağıdaki kaydetme, atlama, tercihler gibi seçenekler vardı bir anda yok oldu geri nasıl getirebilirim tercihlere girip save dosyamı yükleyecem ama yok oldu o seçenekler
eywHile menüsünü malikanenin yatak odasındaki tabloyla etkileşime geçerek açabilirsiniz.
Rehber de Discord sunucumuzun '#türkçe-rehberler' kanalında mevcut.