Üçüncü bölümün kurulumu farklı, zipin içindeki notu okuyarak kurulumu yap. Sonrasında galerinden gitmezse o görseller, indirilenler kısmından zipin içinde gelen oyun klasörünü silebilirsin.Hocam fotoğrafların hepsinin galeriye inmesi normal mi 30.000 foto oldu
Maalesef şuan bu oyunun çevirisi yapılmayacak.Oyunun 4. bölümü çıktı çevirisi yapılacak mı acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim
Tek tek indirip oynamak gerekiyor.Bölümleri tek tek mi indirmemiz gerekiyor yoksa direk bölüm 3 ü indirsek bütün oyunu oynayabilir miyiz ?
4.bölüm çıktı ama çevirisini yapmayacaklarmış.4. Bölüm için kuduruyorum cikmadi bi
4. Bölüm için kuduruyorum cikmadi bi
Oyunun bütün bölümlerinde optimizasyon sıkıntıları var maalesef, üçüncü bölümün stabil bir apksı bile yapılamadığı için elle kurulum yapmak gerekiyor. Bu durumda da daha üçüncü bölümü düzgün çıkaramıyorken dördüncü bölümün gelmesi zor.4.bölüm çıktı ama çevirisini yapmayacaklarmış.
Aynı problemi yaşıyorum2.bölümü açamıyorum kullanıcı adı şifre girip 5 dk bekliyorum oyun kapanıyor
PC den bölüm 2 için giriş yap a basıyorum giriyor. Girdiği gibi oyundan atıyor çözümü hakkında yardımcı olursanız çok sevinirimTürkçe oyunlar erişim haftasından sonra kademeli olarak betaya girecek.