Telefonunuzu yeniden başlatıp tekrar deneyiniz.Bölüm 2-1 indirdim android için fakat kurulmuyor, uygulama yüklenmedi hatası veriyor. Depolama alanımla ilgili bir problemde yok sebebi ne olabilir ?
Denedim olmadı, yüklenemediden sonra paket yükleyici yanıt vermiyor dedi.Telefonunuzu yeniden başlatıp tekrar deneyiniz.
Ne kadar boş alan var cihazınızda?Denedim olmadı, yüklenemediden sonra paket yükleyici yanıt vermiyor dedi.
8.50 gbNe kadar boş alan var cihazınızda?
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.8.50 gb
Depolama alanını arttırdım 10 gb boşluk oluştu, kurulum oldu bu sefer yardımınız için teşekkürler.APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.
Rica ederim.Depolama alanını arttırdım 10 gb boşluk oluştu, kurulum oldu bu sefer yardımınız için teşekkürler.
Bu seferde isim şifre girdikten sonra oyundan atıyor, derdim bitmedi bir türlüRica ederim.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Bu seferde isim şifre girdikten sonra oyundan atıyor, derdim bitmedi bir türlü
2. Bölüm 2 ayrı linke ayrılmış. Evet ikisinide indirmeniz gerekiyorBölüm 2/1 ve 2/2 arasındaki fark nedir ikisini de indirmek gerekirmi?
Ödeme bildirimlerine bakan yetkili aktif olduğu zaman üyeliğinizi verecektir.bildirim yaptım 3 saat olcak onaylanmıyor ne zaman onaylanır acaba arkadaşlar?
Sayfayı yenileyip tekrar deneyiniz olmazsa hesaptan çıkış yapıp tekrar giriniz.Bende neden indirme link yok diğer oyunlarda aynı ?