MRainb0w
Yetkili
Evet, kurulumu aynı. Diğer oyunlar nasılsa buda böyle ama maalesef dediğim gibi hatalar çok fazla var.Hiç oynayamayacak mıyım yani oyunun kurulumu falan aynı mı normal sadece indirip kurdum
Evet, kurulumu aynı. Diğer oyunlar nasılsa buda böyle ama maalesef dediğim gibi hatalar çok fazla var.Hiç oynayamayacak mıyım yani oyunun kurulumu falan aynı mı normal sadece indirip kurdum
Nasıl çözdüğünüzü yazarsanız aynı sorunu yaşayan kişilerde faydalanabilir.Başardım aga
Kayıt dosyasını oyuna aktarmadan chapter 2 çalışmıyor mu ben daha yapmadım onu bide oyun direk atıyorghostops Birden fazla kez spam halinde mesaj atmanıza gerek yok. Görselde dosya konumu verilmiş o konumdan yenisine kayıt dosyanızı aktarmanız gerek.
Fashion Business'da yapımcıdan kaynaklı kurulumda ve oyun içinde hatalar yaşabilirsiniz buna bir çözüm bulamıyoruz maalesef.
O konu hakkında bir fikrim yok. Discord sunucumuza katılarak yardım ve görüş alabilirsiniz.Kayıt dosyasını oyuna aktarmadan chapter 2 çalışmıyor mu ben daha yapmadım onu
Telefonu düşürüyordunuz burada ve asansörde buluyordunuz diye hatırlıyorum.Telefonu nasıl cevap vereceğim ne yaptım ne ettim yapamadim
Oyunu kurabildiyseniz oynarsınız. Logo geldikten sonra biraz beklemeniz lazım kaç dakika beklediniz?2 gb alanla oyunu oynar mı yoksa o yüzden mi adult oyun çeviri logosu gösterip beklettikten sonra direk kapatıyor
6 dakka bekletti attıOyunu kurabildiyseniz oynarsınız. Logo geldikten sonra biraz beklemeniz lazım kaç dakika beklediniz?
bekledikten sonra attı tam olarak bilmiyorum başka işlerim vardı
Discord sunucumuzda Android cihazlar için #bilinen-hatalar-çözümü kanalı var. Oraya göz atabilirsiniz.6 dakka bekletti attı
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.agalar ranch 218 e nasıl gidebiliriz