Lunael
Yetkili
Kayıt dosyası kullanmadan da size tercihleri sorması lazım.Ekli dosyayı görüntüle 11895
Başlaya bastığımda böyle oluyor
Kayıt dosyası kullanmadan da size tercihleri sorması lazım.Ekli dosyayı görüntüle 11895
Kayıt dosyanız varsa aktarmayı denediniz mi?Ekli dosyayı görüntüle 11895
Kayıt dosyalarini nerede bulabilirimKayıt dosyanız varsa aktarmayı denediniz mi?
Discord sunucumuza katılarak kayıt dosyalarınız kanalına bakabilir ya da oyunu oynayan birinden isteyebilirsiniz.Kayıt dosyalarini nerede bulabilirim
Yöntemleri denedim olmadı
Bu oyunda yapımcıdan kaynaklı hatalar mevcut ve maalesef çözümleri zor olabiliyor.Yöntemleri denedim olmadı
Hayır, indiremezsiniz. Oyunlar Ios desteklemiyor.iPad'e iner mi hocam
Valla çabucak gelse iyi olur oyunlar güzel duruyorİleride Ios cihazlarda da oynayabileceğiniz bir bulut sistemi üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Şu an hızlı gelmesi mümkün değil gibi duruyor çünkü gerçekten büyük bir proje olacak.Valla çabucak gelse iyi olur oyunlar güzel duruyor
Hangi platformda oynuyorsunuz?Ben yeni indirdiğim oyunlara giremiyorum başlata tıklıyorum atıyor sizce nedeni nedir
Telefon modeliniz nedir?Ben yeni indirdiğim oyunlara giremiyorum başlata tıklıyorum atıyor sizce nedeni nedir
Net bir tarih yok.Oyuna güncelleme gelmiş sanırım siteye ne zaman eklenir
Oyunun problemli olmasından ve gelen güncellemelerin birikip/çoğalmasından dolayı bu oyunun güncellemesini beklemenizi önermiyoruz. Hem çevirisi hem de oyun çok uğraştırıyor çünkü.Oyuna güncelleme gelmiş sanırım siteye ne zaman eklenir