Lunael
Yetkili
Oyunun başında yaptığınız tercihleri soruyoz size oyun.Admin 1. bölümün save dosyasıyla 2. bölüme nasıl devam ediyoruz anlattığınız biyer var mı
Oyunun başında yaptığınız tercihleri soruyoz size oyun.Admin 1. bölümün save dosyasıyla 2. bölüme nasıl devam ediyoruz anlattığınız biyer var mı
Rica ederim.Yaptığım tercihleri sorduğu kısımda benim oyunda karşılaşmadığım şeyler oluyor ondan sormuştum. Cevap için teşekkürler.
Devamı için net bir tarih yok. Yapımcının sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.Güzel oyundu devamı ne zaman gelir merak ediyorum
1080p sürümü değil. Ondan olmuyor.Oyun bölüm 2 de 720p çözünürlüğünde gösteriyor 1080p nasıl yapılıyor
Net bir tarih yok. Yapımcının sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.yeni güncelleme ne zaman
Her bölümü ayrı ayrı indirmeniz gerekiyor. Tek bir link yok.her bölümü ayrı ayrı indirmek mi gerekiyor. yoksa tek link var mı?
İnternette var mı diye bakabilirsiniz. Bizim elimizde yok.3. Bölümün rehberi var mı
Nasıl indiremiyorsunuz?İndirilemiyor
Net bir tarih yok. Çevirilerimiz hakkında bir tarih veremiyoruz ama en kısa sürede çevirmeye çalışacağımızı bilin.Oyuna güncelleme gelmiş çevirisi tahmini ne zamana yapılır ?
Bu yeterli teşekkürlerNet bir tarih yok. Çevirilerimiz hakkında bir tarih veremiyoruz ama en kısa sürede çevirmeye çalışacağımızı bilin.
Rica ederim.Bu yeterli teşekkürler