Lunael
Yetkili
İngilizce sürümü güncellendi, türkçesi güncellenmedi.Oyuna güncelleme mi geldi
İngilizce sürümü güncellendi, türkçesi güncellenmedi.Oyuna güncelleme mi geldi
Gelecek, ama net bir tarih yok. Çevirilerimiz hakkında bir tarih veremiyoruz ama en kısa sürede de çevirmeye çalışıyoruz.Peki ya Türkçe çevirisi gelecek mi
Anladım teşekkürlerGelecek, ama net bir tarih yok. Çevirilerimiz hakkında bir tarih veremiyoruz ama en kısa sürede de çevirmeye çalışıyoruz.
Rica ederim, iyi forumlar.Anladım teşekkürler
Evet dediğiniz gibi olacak. Detaylı kurulum bilgileri mevcut. Kurulum dosyasını okuyunuz.Merhaba, 3.bolumu indiriyorum da arşivden çıkan game dosyasına nerden ulasacagim ? Kopyalayip klasöre atmak için ? Ve 3. Bölümde dediğim gibi yapıyorduk degilmi ?
Hayır, çok daha uzun sürüyor.Ben 4 GB indirdim ve bu oyun sadece 5 dakikamiydi sayın admin ?
5 dk sonra To ne countied diyor ve 2 sefer denedim iksinde de aynı olup bitti ??Hayır, çok daha uzun sürüyor.
Birinci sezonu mu oynuyorsunuz?5 dk sonra To ne countied diyor ve 2 sefer denedim iksinde de aynı olup bitti ??
3. Sezonu hocam AndroidBirinci sezonu mu oynuyorsunuz?
Kurulumda bir hata yapmışsınızdır, yoksa öyle olmaz.3. Sezonu hocam Android
Hocam zip dosya olarak inmişti ben çıkartarak yaptım ondan olabilir mi ? (İlk defa bir oyun Zip. Dosyayı olarak indi)Kurulumda bir hata yapmışsınızdır, yoksa öyle olmaz.
3.sezon farklı bir şekilde kuruluyor. Zip dosyasının içinde kurulum notu mevcut, onu okuyunuz.Hocam zip dosya olarak inmişti ben çıkartarak yaptım ondan olabilir mi ? (İlk defa bir oyun Zip. Dosyayı olarak indi)
Kayıt dosyasına gerek yok. Oyun direkt devam ediyor.3. Bölümü kurdum da kayıt dosyası lazım diyor nasıl aktarabilirim bilen var mı
Oyun her cihazda çalışmayabiliyor. Her şeyi doğru yaptığınızdan eminseniz ve çalışmıyorsa yapabileceğimiz bir şey yok.Adult oyun ekranı geçtikten sonra siyah ekranda kalıyor game dosyasını dataya kopyaladığım halde