Lunael
Yetkili
Yazılımcımız oyuncuların düşük kalite de oynamasını istemediği için böyle yaptı.Şu oyunu düşük kaliteli görüntülü olarak güncelleyin. İndirirken de oynarken de sıkıntıya sokuyor!
Yazılımcımız oyuncuların düşük kalite de oynamasını istemediği için böyle yaptı.Şu oyunu düşük kaliteli görüntülü olarak güncelleyin. İndirirken de oynarken de sıkıntıya sokuyor!
Sitedeki hiçbir oyunda Android harici sıkıştırılmış sürüm kullanılmıyor şimdi mi farkettiniz bilmiyorum ama durum böyle ve olağanüstü bir durum olmadığı sürece hep böyle kalacak. Sıkıntı yaşıyorsanız siz yaşıyorsunuz çözümü de siz bulun.Şu oyunu düşük kaliteli görüntülü olarak güncelleyin. İndirirken de oynarken de sıkıntıya sokuyor!
2. Bölüm indiriyorum paket ayrıştırma hatası veriyor
Başka bir alternatif linkten indirmeyi dener misiniz?4.kez indirdim gene aynı hatayı veriyor cihazımda yer var
Google play üzerinden SAİ apk uygulamasını indirip onun üzerinden kurmayı dener misiniz?Mega ve cloud dan indirdim ama yok aynı sorun
Net bir tarih yok.yeni güncelleme ne zaman gelecek
En son ne zaman güncellendiğini öğrenmek için konu üzerinde bulunan " Paylaşılan Tarih " kısmına bakabilirsiniz.yeni sürüm en son ne zaman çıkmıştı ?
Google drive linklerimizde genel olarak bir sıkıntı olduğu için artık kullanılamıyor. PC üzerinden IDM programı ile hızınız yavaşlamadan indirebilirsiniz.google drive linki neden yok diğer linkler indirme hızını kısıtlıyor ve hata veriyor
Net bir tarih yok. Yapımcının sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.4. sezon nezaman gelir varmı herhangı bir bilgi ?
Net bir tarih yok. Yapımcının sosyal medya hesaplarına bakabilirsiniz.Bölüm 4 ne zaman çıkacak acep