Lunael
Yetkili
Cevabını vermişiz zaten. Olmuyorsa oyunu es geçebilirsin diye belirtmişiz.Sen de aynı yorum yapmaktan vazgeçip yardımcı olsanız
Son düzenleme:
Cevabını vermişiz zaten. Olmuyorsa oyunu es geçebilirsin diye belirtmişiz.Sen de aynı yorum yapmaktan vazgeçip yardımcı olsanız
Sitede yüzlerce oyun var. Hem diyorsun ki bana bitiren ulaşsın hem de harcadığım zamana yazık gereksiz diyorsun cevap vermiş yöneticiler oyunu es geç oynama diye derdin ne anlamadımBu oyunun amacı ne tamam bizi sıfırladılar ama bizi sıfırlayan şehri yöneten mafya başı ve onunda üstleri bizim karakteri istiyor ve bizim yapa bileceğimiz bir şey yok ben anlamadım bir şey bu oyundan bitiren birisi bana yaza bilirmi sonunda ne oluyor bide çevirenlerin ve benim harcadığım zamana yazık çok gereksiz bir oyun
Bölüm 3'ü düzgün bir şekilde indirdiyseniz dosyaların olması lazım.Ben de o atacağım klasörler yok hiçbiyerde bulamadım nasıl halledicem yardım edermisisiniz
Başka oyunlarda yüklü 2 3gblik oyunlar onların dosyasını da bulamıyorumBen de o atacağım klasörler yok hiçbiyerde bulamadım nasıl halledicem yardım edermisisiniz
Kayıt dosyalarının yerini diyorsan;Başka oyunlarda yüklü 2 3gblik oyunlar onların dosyasını da bulamıyorum
İşte maalesef dosyalarım oralarda bulunmuyor(android)Kayıt dosyalarının yerini diyorsan;
- Android \ Data \ AdultOyunCeviri konumunda indirdiğiniz oyuna ait klasör mevcut.
Windows'da ise
- Bilgisayarınızda C: diskine girin.
- Sonrasında AOC klasörüne girin, hangi oyunun dosyasını arıyorsanız bulun.
Zarchiver uygulamasını indirip tekrar bakmayı deneyiniz.İşte maalesef dosyalarım oralarda bulunmuyor(android)
Gözüktü şimdi teşekkürlerZarchiver uygulamasını indirip tekrar bakmayı deneyiniz.
Rica ederim.Gözüktü şimdi teşekkürler
Sen merak etme kardeşim zaten boşa zaman harcı olduğu için başka oyunları oynuyorum ve sonunu merak ediyorum sonunda çiftliğe gidiyormuyuz gitmiyormuyuz diye sen merak etme ve bence kendi hayatını yönet sonra bana ne yapacağımı söylersin tmm?Sitede yüzlerce oyun var. Hem diyorsun ki bana bitiren ulaşsın hem de harcadığım zamana yazık gereksiz diyorsun cevap vermiş yöneticiler oyunu es geç oynama diye derdin ne anlamadım
Malesef yok hala 3 devam ediyor.4.bölümden haber var mı
Bölüm 3 zip dosyası olarak iniyorsa içindeki kurulum talimatını okuyun. Eğer 1 veya 2.bölüm zip olarak iniyor ise eksik indiriyor olabilirsiniz ya da dosya adını .zipten .apkya çevirin.Oyun 3 apk inmiyor zip dosyası iniyor nasıl kuracam
Tamamda onu biliyorum hata veriyor dosyayı açarkenBölüm 3 zip dosyası olarak iniyorsa içindeki kurulum talimatını okuyun. Eğer 1 veya 2.bölüm zip olarak iniyor ise eksik indiriyor olabilirsiniz ya da dosya adını .zipten .apkya çevirin.
Apk kuramıyorsanız cihazınızda yeterli yer olmayabilir. Oyunu açamıyorsanız kurulumda hata yapmış olabilirsiniz.Tamamda onu biliyorum hata veriyor dosyayı açarken