B
Biytcz
Kayıtlı Üye
AndroidHangi platformdan oynuyorsunuz?
AndroidHangi platformdan oynuyorsunuz?
Yakın bir zamanda gelmeyecek maalesef.Bölüm 3 ne zaman gelir acaba uzun zamandır yoktum ?
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Oyunu indirdim kurdum. Oyuna girince atıyor sebebini bilen var mıdır?
Dediklerinizi yaptım ve sadece 10 sn oynayabildim.Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.
O zaman bu durum cihazınızdan kaynaklanıyordur. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok bu durumda.Dediklerinizi yaptım ve sadece 10 sn oynayabildim.
Yakın bir zamanda güncellenmeyecek, ona göre beklentinizi azaltın.Aah Ahh bu oyun ne zaman çıkacak artık. beklemekten kuruduk kaldık hocam.
Nasıl değiştirdi hikayesini hocam yazabilir misin ne gibi değişiklikler olduğunu ?Patlamaya hazırım, bıçak kemiğe dayandı. Her gece yeminler ediyorum. Yapımcıya çok sövüyorum, oyunun hikayesini değiştirdiği için.
Deli bir oyun her duyguyu yaşıyorsun. Oynamanı şiddet ile tavsiye ediyorum.Kadın mc pek ilgimi çekmiyor ama boyutundan falan güzel bir şeye benziyor.
Denedim başında sıktı ya. Açık dünya tarzı oyunlar bana göre değil. Bana hikaye odaklı mümkünse açık dünya olmayan oyun lazım.Deli bir oyun her duyguyu yaşıyorsun. Oynamanı şiddet ile tavsiye ediyorum.
Zevk meselesi bir şey diyemem.Denedim başında sıktı ya. Açık dünya tarzı oyunlar bana göre değil. Bana hikaye odaklı mümkünse açık dünya olmayan oyun lazım.
sen istiyosun ki ekrana boş bir yere tıklayayım görüntüler gelsin geçsin. keyfi kalmıyor bence böyle. onu yapana kadar git zornhubda falan video izleDenedim başında sıktı ya. Açık dünya tarzı oyunlar bana göre değil. Bana hikaye odaklı mümkünse açık dünya olmayan oyun lazım.
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Bolum 2 1 indirdim fakat paket ayrisma hatasi veriyor nasil cozecegim bunu ? Bolum 1 de bir sıkıntı yok
Discord sunucumuza katılıp #türkçe-rehberler kanalındaki rehberden yardım alabilirsiniz.Ofiste telefon çalıyor ama masada telefon yok, hiçbiryere gidemiyorum da