Evet edebiliyorsunuz.Tmmdir tesekkur ederim yardimin icin 1.bolumu indiriyorum suan save alip 2 bolume atip devam edebilirim dimi?
Tesekkür ederimEvet edebiliyorsunuz.
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.2 bolumu indirdim kurdum adultoyunceviri iyi eglenceler diyip atiyo oyundan beni lütfen yardimci olurmusunuz cok sevdim bu oyunu telefonda ne var e yok kaldirdim
Şuan erişim ayındayız bir sürü oyun ile uğraşılıyor. Yeni sürümün çevirisi ne zaman gelir bilemiyorum.kıymetli moderatör kardeşlerim 3. sezonu geldi galiba Phyrosca bi bakabilmeniz mümkün mü çevirisi gelesiye kadar ing bile oynanır
Hocam İnsallah olur tekrar indiriyorum denkcem dedikleriniData/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.
Şuan erişim ayındayız bir sürü oyun ile uğraşılıyor. Yeni sürümün çevirisi ne zaman gelir bilemiyorum.
Yok olmuyor dediklerinizi harfiyen yaptim sonuc ayniData/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.
Bilemiyorum sorun cihazınızdan kaynaklanıyor olabilir.Yok
Yok olmuyor dediklerinizi harfiyen yaptim sonuc ayni
Pişman olmazsın, merak etme Oyun içeriği en zengin oyundur kendisi.Ana Karakter kadın olunca normalde oynamam. Sebebi önüme gelenle ilişkiye girmek istemediğimden iki yüzlüyüm biliyorum. ama oyunun boyutu ve render'larından dolayı deneyeceğim.
IDM ile indirmeyi deneyiniz.Normalde indirme hızım 32 megabit ken clouddan yuklemeye calıştıgım zaman 3megabite düşüyor bunun bir çözümü var mı ?