Discord sunucumuza katılarak #hatalar kanalına bildirirseniz yazılımcımız geri dönüş yapacaktır.Oyunu yeni başlattığım da bölüm 2 yazısından sonra hata uyarısı veriyor oyundan çıkmak zorunda kalıyorum. İkinci bölümün save dosyası ile başladığım da ise her hangi karakterle konuşmak istediğimde tekrar hata oluştu diyor , yok say yazısına yada hatayı bildir yazısına basılmıyor , oyunu kapatmak zorunda kalıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdi den çok teşekkür ederim.
3 gün içinde kanallara ulaşabilirsin diyor malesefmahmutkuradri1 Discord sunucumuzda #yardım kanalının sabitlenen mesajlarında nasıl geçeceğinizi gösteren bir video mevcut.
Özelden benimle iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.3 gün içinde kanallara ulaşabilirsin diyor malesef
EP 2 v18 sürümü bu. Türkçe çevirisi henüz gencellenmedi.bu hangi sürüm ingilizce olarak episode 3 v 8 oynamıştım 10 aralıkta 2 bölümlümü bu 018 yazan
Bununla ilgili videolar bulunuyor. Google'a dll dosya hatası nasıl düzeltilir yazıp, videoyu izleyin. Ama daha öncesinde api-ms-win-crt-convert-l1-1-0.dll dosyasını internetten indirmeniz gerekiyor. O dosyanın ismini yazıp çıkan siteden indirebilirsiniz. Büyük bir ihtimalle sorun düzelecektir."""uygulama gerekli bir bileşen api-ms-win-crt-convert-l1-1-0.dll yükleyemedi."""
oyunu açarken böyle bir yazı çıkıyor nedir bu bilen var mı acaba ???
teşekkür ettim sağolasınBununla ilgili videolar bulunuyor. Google'a dll dosya hatası nasıl düzeltilir yazıp, videoyu izleyin. Ama daha öncesinde api-ms-win-crt-convert-l1-1-0.dll dosyasını internetten indirmeniz gerekiyor. O dosyanın ismini yazıp çıkan siteden indirebilirsiniz. Büyük bir ihtimalle sorun düzelecektir.
Rica ederimteşekkür ettim sağolasın
2 sezona kadar buradaki linkleri teker teker oyna ben öyle yaptım sonra ingilizce olarak devam ettim farklı farklı sürümleri var sonra 3v 5 7 8 bu episodelerin extraları da var burada yok ingilizce olarak var araştırıp indirebilirsinArkadaşlar oyunu hikayeye bağlı olarak oynamam için 2. Sezon yazan bütün linkleri ayrı ayrı indirmem mi gerekiyor
Oyunları biz kendimiz yapmıyoruz sadece Türkçeleştiriyoruz. Yapımcı oyunların sürümlerini ayrı ayrı çıkardığı için böyle.Tüm bölümleri aynı linkde paylaşsanız çok iyi olurdu. Bölüm bitdiğinde direk yeni bölüme devam . Yoksa böyle her bölüm bitdiğinde oyunu kapatıp diğer oyunu açmak gerekli?
Teşekkür ederim. Şimdi anladım.Oyunları biz kendimiz yapmıyoruz sadece Türkçeleştiriyoruz. Yapımcı oyunların sürümlerini ayrı ayrı çıkardığı için böyle.
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkür ederim. Şimdi anladım.
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Oyunu indirdim kurdum. Oyuna girince atıyor sebebini bilen var mıdır?