Oyunun bazı sahneleri, yapımcı tarafından çıkarıldığı için baştan çevirilmesi gerekli hale geldi. Herhangi bir bilgi yok o yüzden.Oyunun 3.Bölümü geldi ama ne zaman çevrilir acaba
Beklemeyin diyor boşu boşunaOyunun bazı sahneleri, yapımcı tarafından çıkarıldığı için baştan çevirilmesi gerekli hale geldi. Herhangi bir bilgi yok o yüzden.
Galeri hilesi mevcut değil.Android linklerinde galeri hileli mi geliyor ? Yoksa galeriyi oynadıkça biz mi açıyoruz ?
Ek olarak Fashion Business B2 v18 olan exeden girdiğimde 1. bölümdeki sonuçlar gözüküyor ama hata veriyor.Birinci bölümü bitirdikten sonra ikinci bölüme geçtim. Oyunda birinci bölümde yaptıklarımı sordu gayet iyi hoşta ben komşuyu ne azarladım nede tehdit ettim buga girdim bildiğin. Oyunu hatta hapise girmeden bitirdim. Bana sorduğu sorular ile yaptıklarım hep çelişiyor.
Sorunu çözdüm. Gereği kalmadı hata bendeymiş. Oyunun sonuymuş meğer ben çeviriyi yanlış anlamışım.XOPA Discord sunucumuzda bulunan #hatalar kısmına bildirirseniz yazılımcımız geri dönüş yapacaktır.
Yapımcı tarafından güncelleniyor. Lakin bizim Türkçe çevirip yayınlamamız yapımcının bir hikayeyi kaldırmasından ötürü, şu an askıda duruyor.güncelleme gelir mi acep
Evet bölümler part part olduğu için, diğer iki sürümü ayrı indirmelisiniz.Bölüm 2-2'yi indirdiğimiz zaman bütün 1 ve 2-1'i indirmemize gerek yok değil mii?
Kadın başrol oyunlar: Volleyball heaven (Türkçe yapay zeka) Angelica's temptation (Türkçe yapay zeka)Kadın karakter olarak oynanılan diğer oyunlar nelerdir? Türkçe olması önemli değil ingilizce oyunlari da içerebilir