İnternet bağlantınızı kontrol ediniz veya başka bir tarayıcı ile deneyiniz.Bir istisna oluştu hatası alıyorum cozumude yapamıyorum yardım edermisiniz
Echoes of lust dediğiniz oyun.agalar bi oyun vardı boyle her gun tekrarlanıyordu yani gunlerın devamı yoktu sonra çalar saati falan kırıyorduk gibilerinden neydi onun adı burda mı yoksa kalktı mı siteden
2 farklı internetten indirdim tarayıcıyı değiştirip siteden tekrar mi indiriyimİnternet bağlantınızı kontrol ediniz veya başka bir tarayıcı ile deneyiniz.
Oyunu indirirken mi yoksa oyuna girişte mi problem alıyorsunuz ekran görüntüsü atabilir misiniz?2 farklı internetten indirdim tarayıcıyı değiştirip siteden tekrar mi indiriyim
tesekkur ederimEchoes of lust dediğiniz oyun.
Oyunu indirirken mi yoksa oyuna girişte mi problem alıyorsunuz ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Evet ne kadar bassamda gitmiyor geriye al dedimmide oyundan atiyor"yoksay" a basmayı denediniz mi?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olur.Evet ne kadar bassamda gitmiyor geriye al dedimmide oyundan atiyor
Yetkim yok yazamıyorum discordda denedim ama mesajlarım gitmiyorJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olur.
Kullanıcı adınızı yazar mısınız bana özel mesajlardan.Yetkim yok yazamıyorum discordda denedim ama mesajlarım gitmiyor
Arkadaşlar 2.sezon 2. Bölüm indirdim 2.5 GB yakın ancak bölüm 3 görev yaptıktan sonra ilerlemiyor bu kadar kısa olduğunu sanmıyorum bir yerde hatamı yapiyorum
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.Arkadaşlar yabancıya sakso çek görevini nasıl yapıcaz öyle bir seçenek yok çıplak dans ettim 3 defa ama o seçenek gelmiyor