Boş olarak 14 top 32Cihazınızda kaç gb alan var?
1. Bölümü bitirdikten sonra oyunu silin, 2. Bölüm için yer açılacaktır böylece daha rahat bir şekilde kurabilirsiniz. 2. Bölüm başında oyun, size yaptığınız seçimleri soracaktır.Boş olarak 14 top 32
Oyunu indirdim ama 2.1de vardı sadece1. Bölümde yok fakat 2. Bölümde olması gerekiyor.
Dediğiniz yer 1. Bölümdeki yer ise o bölümün sonuna geldiniz, 2. Bölümü indirin.Monicaya hizmetçi oluyor yatacak yer bulmamız isteniyor. yatacak yer buldukdan sonra kıyafetleri çıkarıp yatağa gidiyorum uyu diyorum ve ekran yavaşca kararıyor ve öylece bekliyor müzik devam ediyor fakat görüntü gelmyior sebebi ne olabilir.
reis öncelikle vize haftasında olduğumdan dolayı buralara pek bakamadım kusuruma bakma. Anlamadığım şey şu paket kurulduğunda 12 GB tan daha mı çok yer kaplıyor? çünkü ben onu da denedim b1 i silip diğer 2 yi kurmayı denediğimde de hata verdi yani1. Bölümü bitirdikten sonra oyunu silin, 2. Bölüm için yer açılacaktır böylece daha rahat bir şekilde kurabilirsiniz. 2. Bölüm başında oyun, size yaptığınız seçimleri soracaktır.
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 4-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.reis öncelikle vize haftasında olduğumdan dolayı buralara pek bakamadım kusuruma bakma. Anlamadığım şey şu paket kurulduğunda 12 GB tan daha mı çok yer kaplıyor? çünkü ben onu da denedim b1 i silip diğer 2 yi kurmayı denediğimde de hata verdi yani
TeşekkürlerAPK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 4-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.
Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Hepsini ayrı ayrı indirmeniz gerekiyor hikayeleri farklı.Bölümler arasındaki fark ne yani son bölümü indirse hepsi gelir mi
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Android bölüm 2 yükleyince paket ayrışmasında sorun çıktı yazıyo inmiyor
ertesi gün tekrar deneyin (hile menüsünden açlık kısmını kapattıysanız açmanız gerekiyor)Barda (Shiny hole) bulaşık yıkamak için gidip tıkladığımda zaten yedim falan diyor. Çalışamıyorum ?