Jupiter
Doğasever
Bence de çok güzel çevirmiş. Çevirenin eline sağlık.Oyunu çeviren adam mükemmel...
Bence de çok güzel çevirmiş. Çevirenin eline sağlık.Oyunu çeviren adam mükemmel...
Abler oyuna nasıl gircezEkli dosyayı görüntüle 1640
GENEL BAKIŞ
Şimdiye kadar oynayacağınız en ahlaksız oyun, en güzel ve derinden hazırlanmış karakterler ile... Bir liseli kız, onun sevecen ev sahibi, hevesli bir aktris ve bir çiftin hayatını keşfedin. Her biri kendine has derinlemesine hikayelere ve benzersiz gelişmelere sahip. Artık birbirine benzeyen aptal sıkıcı sürtükler yok. Sadece mükemmellik var. Güvenilir, sevgi dolu ilişkiler kurabilirsiniz ya da sonunda kadar zorlayıp onları ahlaksız bir hale sokabilirsiniz. Bu sizin elinizde...
Paylaşılan Tarih: 26.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.25
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.88 GB
Oyun Boyutu APK: 120 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Male protagonist, Thriller, Adventure, Sexual harassment, Spanking, Groping, Romance, Ntr, Corruption, Twins, Stripping, Humiliation, Handjob, Blackmail, Cheating, MILF, Teasing, Vaginal sex
RAR'dan çıkarttıktan sonra False Hero oyununu çalıştırın.Bu oyun yazım hataları ve anlam bozukluklarını tekrardan gözden geçirebilmemiz için Beta aşamasındadır.
Siz de Betasına katılmak istiyorsanız, aşağıdaki linkten Beta Erişimine ulaşabilirsiniz.
MAĞAZA
İNDİR
WINDOWS
ONEDRIVE - GOFILE
ANDROID
ONEDRIVE - GOFILE - CLOUD
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1634 Ekli dosyayı görüntüle 1635 Ekli dosyayı görüntüle 1636 Ekli dosyayı görüntüle 1637 Ekli dosyayı görüntüle 1638 Ekli dosyayı görüntüle 1639
Hayır erkek olarak oynuyorsun.kız karakterle mi oynuyosun bu oyunda
Kadın karekterli oyun var mıHayır erkek olarak oynuyorsun.
Hard exem ve anna ex bitirdimHard exam var onda kadın karakter ile oynayabiliyorsun
oyunda melanie bütün sahneleri acılıyor mu her şeyi deniyorum açamıyorum da . melanie bütün görevleri sürümde açılıyor mu ? anne kız saatinin aşağısını açamadım benArkadaşlar sorun yaşıyosanız sorun oyunun herzerresini ezberledim çünkü