O hatayı bilmiyorum istersen discrod adresine gelip yardım bölümüne sorabilirsin. Daha hızlı cevap alabilirsin. Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla!SDL erir veriyor android indirince yardımcı olun lütfen
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord adresinde yardım bölümüne sorarsan, sana yardımcı olacaklar.Oyun güzel ama kayıt sıkıntılı alamıyorum kayıt yerine girmiyo bazı diyologlari kaçırıyorum geri gelemiyorum hiç böyle bişey görmemiştim acil düzeltilmesi gerek
İlk önce siteye giriş yaptığın kullanıcı adını ve şifreni girmen gerekiyor öyle açılacakA
Abler oyuna nasıl gircez
Maalesef yeni sahneler yeni sürüm ile gelecekmiş bende bekliyorum yeni sürümüoyunda melanie bütün sahneleri acılıyor mu her şeyi deniyorum açamıyorum da
4-5 saatten fazlaKaç dakika ortalama ?
oyunda kızmıyız erkekmiEkli dosyayı görüntüle 1640
GENEL BAKIŞ
Şimdiye kadar oynayacağınız en ahlaksız oyun, en güzel ve derinden hazırlanmış karakterler ile... Bir liseli kız, onun sevecen ev sahibi, hevesli bir aktris ve bir çiftin hayatını keşfedin. Her biri kendine has derinlemesine hikayelere ve benzersiz gelişmelere sahip. Artık birbirine benzeyen aptal sıkıcı sürtükler yok. Sadece mükemmellik var. Güvenilir, sevgi dolu ilişkiler kurabilirsiniz ya da sonunda kadar zorlayıp onları ahlaksız bir hale sokabilirsiniz. Bu sizin elinizde...
Paylaşılan Tarih: 26.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.25
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.88 GB
Oyun Boyutu APK: 120 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Male protagonist, Thriller, Adventure, Sexual harassment, Spanking, Groping, Romance, Ntr, Corruption, Twins, Stripping, Humiliation, Handjob, Blackmail, Cheating, MILF, Teasing, Vaginal sex
RAR'dan çıkarttıktan sonra False Hero oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
MEGA - ANONFILES - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1634 Ekli dosyayı görüntüle 1635 Ekli dosyayı görüntüle 1636 Ekli dosyayı görüntüle 1637 Ekli dosyayı görüntüle 1638 Ekli dosyayı görüntüle 1639
Kontrol ettiğimiz karakter erkek.oyunda kızmıyız erkekmi
Yapımcıya bağlı. Net bir tarih yok.güncelleme ne zaman gelir bu oyuna
Harbiden ya her şeyi geçtim aynı karede her şey. Yani zordur ama gerçketen güzel olabilecek bir oyun aslında ama beğenemedim.oyunu byük umutlarla indirdim ama cok sıkıcı geldi bana ya özellikle uslanmaz arsız bi abazanı yönetince iyice sıktı bişi olduğu yok oyunda aynı kare altında 750 farklı diyalog geciyo maalesef beğenmedim