Şimdilik açılmıyoroyunda melanie bütün sahneleri acılıyor mu her şeyi deniyorum açamıyorum da . melanie bütün görevleri sürümde açılıyor mu ? anne kız saatinin aşağısını açamadım ben
Şimdilik açılmıyoroyunda melanie bütün sahneleri acılıyor mu her şeyi deniyorum açamıyorum da . melanie bütün görevleri sürümde açılıyor mu ? anne kız saatinin aşağısını açamadım ben
Tahmini ne zaman açılır acaba ?Şu anda oyun test sürecinde. Şimdi oynamak için beta erişimi ya da destekçi satın alman gerekiyor. Eğer satın almak istemiyorsan belli bir süre sonra herkesin erişimine açılacak. Herkesin erişimine açılmasını bekleyebilirsin.
oyun zaten açık kardeşTahmini ne zaman açılır acaba ?
reis nasıl bitirdin melanie'nin anne kız 2/4 oldu kaldı ilerlemiyor oyunBitirdim, muhteşem bir oyun.
Belirli bir süre sonra herkesin erişimine açılacak yazmış onu sormuştum.oyun zaten açık kardeş
Oyun şuanda herkese açık, rahatlıkla indirip oynayabilirsinBelirli bir süre sonra herkesin erişimine açılacak yazmış onu sormuştum.
Yok ben kendimi anlatamadım tam olarak, oyunu indirdim oynadım zaten ama şu an yarım kaldı oyun, ve şu yorumu gördüm;Oyun şuanda herkese açık, rahatlıkla indirip oynayabilirsin
Aynen , ben de bekleyebilirsiniz diyince acaba daha günceli mi diye düşünmüştüm.oyun kaldı öyle normalde aynı sürümün f95de indirip oynadım ingilizce olarak kalmıyordu o sahnelerde aynı izleme yolunu takip ettim sanırım oyun eski sürüm save kayıdımıda kabul etmedi zaten.
Oyuna giremiyorum şifrem doğru olmasına rağmenEkli dosyayı görüntüle 1640
GENEL BAKIŞ
Şimdiye kadar oynayacağınız en ahlaksız oyun, en güzel ve derinden hazırlanmış karakterler ile... Bir liseli kız, onun sevecen ev sahibi, hevesli bir aktris ve bir çiftin hayatını keşfedin. Her biri kendine has derinlemesine hikayelere ve benzersiz gelişmelere sahip. Artık birbirine benzeyen aptal sıkıcı sürtükler yok. Sadece mükemmellik var. Güvenilir, sevgi dolu ilişkiler kurabilirsiniz ya da sonunda kadar zorlayıp onları ahlaksız bir hale sokabilirsiniz. Bu sizin elinizde...
Paylaşılan Tarih: 26.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.25
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.88 GB
Oyun Boyutu APK: 120 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Male protagonist, Thriller, Adventure, Sexual harassment, Spanking, Groping, Romance, Ntr, Corruption, Twins, Stripping, Humiliation, Handjob, Blackmail, Cheating, MILF, Teasing, Vaginal sex
RAR'dan çıkarttıktan sonra False Hero oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
ONEDRIVE - MEGA - ANONFILES
ANDROID
ONEDRIVE - MEGA - CLOUD - ANONFILES
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1634 Ekli dosyayı görüntüle 1635 Ekli dosyayı görüntüle 1636 Ekli dosyayı görüntüle 1637 Ekli dosyayı görüntüle 1638 Ekli dosyayı görüntüle 1639
Kullanıcı adın veya şifrende ö, ş, ç, ğ, ü, ı, İ harfleri olduğu için hata alıyor olabilirsin. Eğer bu harfler bulunmuyorsa bilgilerinizi kontrol edin. Sorun çözülmediyse Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna katılmak için tıkla! Discord adresinde yardım bölümüne sorarsanız size daha detaylı yardımcı olacaklardır.Oyuna giremiyorum şifrem doğru olmasına rağmen
Aynı oyun tek farkı mobil için dosyalar sıkıştırılıyor. Boyutu ondan daha az.pc için 2 gb üstü olup mobilde 100 küsür mb olması endişelendirdi bakalım nasıl oyun