Muhtemelen telefon sürümünüz Andorid 13 bu hata bizden kaynaklı olmayıp androrid ve oyun motoru olan RenPy arasında olan bir sorun maalesef elimizden bir şey gelmiyor.Gerekli tüm izinleri vermeme rağmen izinler verilmedi diyip oyuna giriş yaptırmıyor, nasıl yapabilirim
Yapımcının patreonda yayınladığı sneak peek'de verdiği bilgiye göre bir sıkıntı olmaz ise ocak ortası veya sonuna doğru çıkması bekleniyorNe zaman gelir devamı tahminen
En son sekiz gün önce güncelleme durumunu paylaşmış ve %87'de olduğu yazıyor. Ortalama her gün %1 yapıyor kendisi. Kaç bölüm süreceğiyle ilgili bir şey söylemedi sanırım ama uzun bölüm diyalogları yazmayı seviyor yapımcı. Oyunun finali birkaç bölüm sonra gelse bile kısa olmaz.Ne zaman gelir yeni güncelleme acaba ? Birde yapımcı daha kaç bölüm yapabilir bununla ilgili bir şey söyledi mi ? Örneğin emin değilim ama summer's gone oyunu baya baya uzun sürecekti galiba daha gelecek bir çok bölüm vardı öyle bir şey okudum diye hatırlıyorum. Bu oyun için durum nedir ?
Geldi. 0.3'ün sonuydu orası.En son kapı çalmıştı ondan sonra güncelleme geldi mi?
14 şubatta herkese açık şekilde paylaşılacakNe zaman gelir yeni güncelleme acaba ? Birde yapımcı daha kaç bölüm yapabilir bununla ilgili bir şey söyledi mi ? Örneğin emin değilim ama summer's gone oyunu baya baya uzun sürecekti galiba daha gelecek bir çok bölüm vardı öyle bir şey okudum diye hatırlıyorum. Bu oyun için durum nedir ?
Şu anda paketler erkenden indirimli şekilde satışa çıkartıldı. Paketler dahilindeki 6 oyunun linkleri 15-20 gün içerisinde sırayla ve aralıklarla eklenecek.Linkler ne zaman eklenir
Kayıt dosyası arıyorsan Discord sunucumuzdaki #kayıt-dosyalarınız kanalından bakabilirsin. Kendi kaydın için soruyorsan da herhangi bir yedekleme yapmana gerek yok, dosyalarda kalıyor kaydın.0.3ün sonunun saveini indirebilir miyiz
Oyunun yeni bölümü daha çıkmadı mı yoksa çıktı çeviriyo musunuzŞu anda paketler erkenden indirimli şekilde satışa çıkartıldı. Paketler dahilindeki 6 oyunun linkleri 15-20 gün içerisinde sırayla ve aralıklarla eklenecek.
Çıktı ve şu an çeviriyoruz. Bu ay içinde linkleri eklenecek.Oyunun yeni bölümü daha çıkmadı mı yoksa çıktı çeviriyo musunuz
Anladm beklemedeyimÇıktı ve şu an çeviriyoruz. Bu ay içinde linkleri eklenecek.