B
burakakdn
Kayıtlı Üye
Lütfen gelsin artıkDiscord sunucumuzda duyuru atılacaktır.
Lütfen gelsin artıkDiscord sunucumuzda duyuru atılacaktır.
Linkler eklendiğinde Discord sunucumuzda duyuru atılacaktır.Aga 10 günü yarn geçioz ne zaman çıkacak
Maalesef istenmeyen gecikmeler yaşanıyor en kısa süre içerisinde paylaşacağız.10 gün dediniz 11. gündeyiz yani ayıp oluyor artık
bugun için gelme ihtimali var mıMaalesef istenmeyen gecikmeler yaşanıyor en kısa süre içerisinde paylaşacağız.
Maalesef bu durum hakkında bilgi veremiyorum.bugun için gelme ihtimali var mı
güncellemede nekadarlık bi oynınış eklendi uzun heraldeMaalesef bu durum hakkında bilgi veremiyorum.
Versiyon 0.4 den 0.5'e çıktı uzunluk nasıl olur bilmem ama hikayede bir miktarda olsa ilerlemiştir yapımcı.güncellemede nekadarlık bi oynınış eklendi uzun heralde
Cihaz sayısı aşıldı sorunu için Mackenzie 'ye yazman gerekiyor.Cihaz sayısı aşıldı diye bir uyarı alıyorum ve oyuna giremiyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu acaba ? Normal bir şekilde indirdim ve eski versiyonu da sildim.
Gerek kalmadı, bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi. Artık girebiliyorum oyuna.Cihaz sayısı aşıldı sorunu için Mackenzie 'ye yazman gerekiyor.
Kapatmış olabilir misiniz? Ayarları kontrol ediniz.alt yazı yok oyunda
Mackenzie ile iletişime geçin.Cihaz sayısı aşıldı sorunu var sadece pc de kullanıyorum neyden kaynaklı olabilir
Bilgasayarı yeniden başlatın ve oyunu tekrar deneyin olmazsa Mackenzie 'e mesaj atın.Cihaz sayısı aşıldı sorunu var sadece pc de kullanıyorum neyden kaynaklı olabilir