Furkizilla
Kayıtlı Üye
Teşekkür ederim1 ay yada 45 gün hocam
Teşekkür ederim1 ay yada 45 gün hocam
hocam yeni bölümün tamamını kuracaksınız zaten saveleriniz kayıtlı baştan başlamanız gerekmiyor (eski bölümü silin)Android kullanıcısıyım 0.3 sürümü yüklü sadice güncellemeyi yüklemem mümkün mü yoksa tekrardan paketi indirip üstüne güncelleme olarak mı kurmam gerekli?
Ortalama 3- 4 ayda bir yeni sürümü çıkıyor, beklemen gerek.Kesinlikle devamı gelmeli abi orası bırakılacak yer mi ?
saveniz uyumlu deildir hocamoyunun bir önceki sürümünü 0.3ü bitirdim şuan ki sürümde 0.4 oalnda biten kısımdan devam edemiyorum yeniden oynatıyor ne yapmam lazım
bende eski savei kullandım ama bir problem olmamıştı sizde neden oluyor bir fikrim yokoyunun bir önceki sürümünü 0.3ü bitirdim şuan ki sürümde 0.4 oalnda biten kısımdan devam edemiyorum yeniden oynatıyor ne yapmam lazım
Yapımcı Ağustos sonunda çıkarmıştı sanırım, buraya Türkçesi 'Eylül İçerik Ayı' adı altında getirilen güncellemelerle çıktı.0.4 sürümü ne zaman cıktı?
Başka konu altına böyle şeyler yazmana gerek yok. Ana sayfadan yardım bölümüne girip orada konu açarak sorunun cevabını alabilirsin.merhablar konudan bagımsız ana karakter Kadın olan oyunlar söylermisin acaba ?
Yapımcı Discord sunucusu üzerinden yüzdelik dilimle güncelleme ilerlemesini paylaşıyor. Her gün %1 yapıyor. Ortalama dört ayda bir güncelleme çıkartıyor. Güncel olarak ilerleme %50'de.Yeni sürüm ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
Bahsettiğiniz oyunun oyun konularına bakarak o türde bir oyun bulabilirsiniz veya discord sunucumuza gelerek o oyuna benzer türde olan oyunları sunucudaki insanlara sorup, konuşup öğrenebilirsiniz.Bu tür oyunları nasıl bulabilirim veya ne yazarak bulabilirim ?