Eternum Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Eternum Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.8
Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
sitede ki performans aşırı düştü eskiden en fazla 1 haftada 1 oyun geliyordu artık eski oyunların yeni sürümünün çevirisi 1 ay olmasına rağmen gelmiyor. ( vipten acılmamasından bahsedıyorum)

D

dadas25

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu yükledim ama saçma şekilde giriş yapmak istediğimde tüm dosyalarıma erişim izni istiyor?? Bir oyunun tüm dosyalara erişime ihtiyacı var mı gerçekten? Silmek zorunda kaldım

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu yükledim ama saçma şekilde giriş yapmak istediğimde tüm dosyalarıma erişim izni istiyor?? Bir oyunun tüm dosyalara erişime ihtiyacı var mı gerçekten? Silmek zorunda kaldım
Bu oyunlar istiyor. Bildiğim kadarıyla zararlı değiller yani sitedeki nereyse tüm Türkçe oyunları ve birkaç ingilizce oyunu oynadım ve hiçbirinde sorun çıkmadı. Eğer maddi bı endisen yoksa çokta sıkıntı yapma derim s*kime meraklı olan fotoğraf istesin arkadan kurcalamalarina gerek yok.

E

Erkoo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu indirdim fakat kurulumda uygulama yüklenmedi hatası alıyorum redmi note 8 pro kullanıyorum bilgisi olan var mı

Ceren

Ceren

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
böyle bir hata alıyorum sebebini bilen var mı acaba

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-02-05 203917.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-05 203917.png
    15.7 KB · Görüntüleme: 20
A

ahmterylmz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
aynı hatayı ben de alıyorum

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-02-06 133815.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-06 133815.png
    12.8 KB · Görüntüleme: 11
asdqwe

asdqwe

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda kalp simgesine tıkayınca açılan menü deki kızların resimlerinin üzerine fare ile geldiğimde oyun hata veriyor neden ne ?
Nasıl çözebilirim

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda kalp simgesine tıkayınca açılan menü deki kızların resimlerinin üzerine fare ile geldiğimde oyun hata veriyor neden ne ?
Nasıl çözebilirim
Normalde üzerlerine geldiğinde kişisel bilgilerinin olduğu bir sayfa çıkıyor. Hatta o resimlerde görmek istediğin kendilerinin alternatif kiyafetlerini bile secebiliyorsun. Bende sorun olmuyordu bı ara tekrar deneyeyim belki güncelleme ile gelen teknik bir hatadkr.

E

Efe0

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sürüm yükselmiş tekrar kaldığım yerden nasıl devam ederim

Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Ya sadece ben de mi kasıyor? Cinsel sahneler girdiğinde takılmaya başlıyor. O sahne sırasında yazılar bastığım gibi geliyor yada geri sararken falan kasmıyor sadece o videolu sahnede kasıyor hareketler takıla takıla devam ediyor. ( laptobdan oynuyorum)

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ya sadece ben de mi kasıyor? Cinsel sahneler girdiğinde takılmaya başlıyor. O sahne sırasında yazılar bastığım gibi geliyor yada geri sararken falan kasmıyor sadece o videolu sahnede kasıyor hareketler takıla takıla devam ediyor. ( laptobdan oynuyorum)

Laptop ile alakalı olabilir. Android ile oynarken animasyon sahnelerinde biraz yavaşlama oluyor ama takılma olmuyor. PC de ise yağ gibi akıyor.

M

mustafa.kdla

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Admin ne zaman devamı gelecek nolur cevappp

M

mustafa.kdla

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ağa oyunu admin yapmıyor yapımcı yabancı bir ekip ve yeni bölüm daha yeni geldi sonraki kimbilir kaç ay sonra gelir. Admin bölüm yayınlanır yayınlanmaz ceviri

Ağa oyunu admin yapmıyor yapımcı yabancı bir ekip ve yeni bölüm daha yeni geldi sonraki kimbilir kaç ay sonra gelir. Admin bölüm yayınlanır yayınlanmaz ceviriyor.
Teşekkürler dostum farkındayım eski bir oyun olduğu için devamı çıkmıştır sanıyordum devamı bile çıkmamış daha sonradan baktım

intsd

intsd

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bir istisna oluştu hAtası alıyorum android de neden acaba

XOPA

XOPA

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aynı sorun bendede var. Hayır o kadar bilgisayarı zorlaması gereken oyun oynadım hiç zorlanmadan açıp oynadım ama kıçı kırık video sahnesinde sanarsınki işkence ediyorum laptopa tribe girip 1 fps veriyor

R

Ronlido

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
bu arada oyun mükkemmel ancak 9 saatten fazla sürüyor tüm hikayeyi bitirmem 40 saatimden fazla aldı bilginize uzun soluklu oyun arayanlara kesinlikle tavsiyemdir bitirenler için yapımcının ilk oyununuda şiddetle tavsiye ederim onunda adı Onceinalifetime

Üst Alt