Bu oyunlar istiyor. Bildiğim kadarıyla zararlı değiller yani sitedeki nereyse tüm Türkçe oyunları ve birkaç ingilizce oyunu oynadım ve hiçbirinde sorun çıkmadı. Eğer maddi bı endisen yoksa çokta sıkıntı yapma derim s*kime meraklı olan fotoğraf istesin arkadan kurcalamalarina gerek yok.Oyunu yükledim ama saçma şekilde giriş yapmak istediğimde tüm dosyalarıma erişim izni istiyor?? Bir oyunun tüm dosyalara erişime ihtiyacı var mı gerçekten? Silmek zorunda kaldım
Normalde üzerlerine geldiğinde kişisel bilgilerinin olduğu bir sayfa çıkıyor. Hatta o resimlerde görmek istediğin kendilerinin alternatif kiyafetlerini bile secebiliyorsun. Bende sorun olmuyordu bı ara tekrar deneyeyim belki güncelleme ile gelen teknik bir hatadkr.Oyunda kalp simgesine tıkayınca açılan menü deki kızların resimlerinin üzerine fare ile geldiğimde oyun hata veriyor neden ne ?
Nasıl çözebilirim
Ya sadece ben de mi kasıyor? Cinsel sahneler girdiğinde takılmaya başlıyor. O sahne sırasında yazılar bastığım gibi geliyor yada geri sararken falan kasmıyor sadece o videolu sahnede kasıyor hareketler takıla takıla devam ediyor. ( laptobdan oynuyorum)
Laptop ile alakalı olabilir. Android ile oynarken animasyon sahnelerinde biraz yavaşlama oluyor ama takılma olmuyor. PC de ise yağ gibi akıyor.Ya sadece ben de mi kasıyor? Cinsel sahneler girdiğinde takılmaya başlıyor. O sahne sırasında yazılar bastığım gibi geliyor yada geri sararken falan kasmıyor sadece o videolu sahnede kasıyor hareketler takıla takıla devam ediyor. ( laptobdan oynuyorum)
Ağa oyunu admin yapmıyor yapımcı yabancı bir ekip ve yeni bölüm daha yeni geldi sonraki kimbilir kaç ay sonra gelir. Admin bölüm yayınlanır yayınlanmaz ceviriyor.Admin ne zaman devamı gelecek nolur cevappp
Ağa oyunu admin yapmıyor yapımcı yabancı bir ekip ve yeni bölüm daha yeni geldi sonraki kimbilir kaç ay sonra gelir. Admin bölüm yayınlanır yayınlanmaz ceviri
Teşekkürler dostum farkındayım eski bir oyun olduğu için devamı çıkmıştır sanıyordum devamı bile çıkmamış daha sonradan baktımAğa oyunu admin yapmıyor yapımcı yabancı bir ekip ve yeni bölüm daha yeni geldi sonraki kimbilir kaç ay sonra gelir. Admin bölüm yayınlanır yayınlanmaz ceviriyor.
Aynı sorun bendede var. Hayır o kadar bilgisayarı zorlaması gereken oyun oynadım hiç zorlanmadan açıp oynadım ama kıçı kırık video sahnesinde sanarsınki işkence ediyorum laptopa tribe girip 1 fps veriyorYa sadece ben de mi kasıyor? Cinsel sahneler girdiğinde takılmaya başlıyor. O sahne sırasında yazılar bastığım gibi geliyor yada geri sararken falan kasmıyor sadece o videolu sahnede kasıyor hareketler takıla takıla devam ediyor. ( laptobdan oynuyorum)