Net bir tarih yok tahminen Mart'ta gelirefsane bir şey yeni güncellemesi ne zaman gelir
bazı oyunlarda eski kayıtlar çalışmıyor ama bu oyun özelinde bilmiyorum .yinede tekrardan indirmen gerekiyor onu kesin olarak söyleyebilirim .hali hazırda yüklü bende güncelleme gelince oyunu tekrar indirip kayıt ettiğim yerden devam mı etmem gerecek
EvetYapımcı güncelle üzerinde çalışıyormu?
Oyunun uygulamasını ve dosyasını ZIP'ten çıkartıp aynı klasörün içine koy, uygulamayı yönetici olarak çalıştır. Hala aynı hatayı veriyorsa muhtemelen Cloud üzerinden indirirken dosyanın adı değişmiştir, '.aoc' uzantılı dosyanın adı hatada yazan dosya adıyla bire bir aynı olmalı.Oyunu Pc'den oynuyorum daha doğrusu oynayacaktım ama bu hatayı alıyorum.
Nedeni ne olabilir?
Oyunun uygulamasına ne ad verdiğinin hiçbir önemi yok, önemli olan dosyası.Tekrar rahatsız ediyorum ama dediğiniz gibi oyunun isminden rusça karakterler oluşmuştu indirdikten sonra.
Bu şekilde yaptım ama sonuç aynı.
Biraz diğer sayfalara da baktım .exe deneyinde denmiş onda da olmadı.
Eğer başka çözüm yolu yoksa daha fazla uğraştırmak istemem.
Merhaba yukarıda yazdığım soruna da bakabilir misiniz? Fotoğraf olarak 2 tane örnek ekte mevcuttur.Oyunun uygulamasına ne ad verdiğinin hiçbir önemi yok, önemli olan dosyası.
Dosyanın adıyla hatadaki adın bire bir aynı olması gerektiğini söylemiştim ama eksik yazmışsın, düzelttiğin zaman açılacaktır.
Merhaba, yazdığın mesajı gördüm ancak yazı tipiyle alakalı bir problem olduğundan sonraki sürüme kadar düzelmeyecek. Hatalar, oyunların beta sürecindeyken bildirilmezse sonraki sürüme kadar beklemeniz gerekiyor.Merhaba yukarıda yazdığım soruna da bakabilir misiniz? Fotoğraf olarak 2 tane örnek ekte mevcuttur.
Oyun içi görsellerinin hemen sağ altında son düzenleme tarihi olarak yazıyor 2023 Ağustosta gelmişSon güncelleme ne zaman geldi acaba ?
Eternum 0.7 güncellemesi çıktı 16 Nisan'da herkesin kullanımına açılacak.Son güncelleme ne zaman geldi acaba ?