S
sense7
S.U.A.D. Özel Çeviri
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
exe dosyasi açılmıyorNasıl bir hata alıyorsunuz?
exe dosyasi açılmıyorNasıl bir hata alıyorsunuz?
Güvenlik duvarını kapattınız mı?Windows Defender'ın tüm tarama ve engelleme ayarlarını kapattığım halde exe açılmamakta. Görev yöneticisinden programın başladığı ama 1 dakika içerisinde kendini tamamen kapattığı gözlemlenmekte.
evet kapalıGüvenlik duvarını kapattınız mı?
Discord sunucumuza katılarak #yardım-ve-hatalar kanalına bu hatayı bildirebilirsiniz. Ben yazılımcımıza bildireceğim.evet kapalı
aynı sorun bende de mevcut açılmıyor maalesefWindows Defender'ın tüm tarama ve engelleme ayarlarını kapattığım halde exe açılmamakta. Görev yöneticisinden programın başladığı ama 1 dakika içerisinde kendini tamamen kapattığı gözlemlenmekte.
Yazılımcımıza bildirdim.aynı sorun bende de mevcut açılmıyor maalesef
ayni problem umarim kisa zamanda çözülürWindows Defender'ın tüm tarama ve engelleme ayarlarını kapattığım halde exe açılmamakta. Görev yöneticisinden programın başladığı ama 1 dakika içerisinde kendini tamamen kapattığı gözlemlenmekte.
Çözülecektir en geç yarın oyuna giriş yapabileceksiniz.ayni problem umarim kisa zamanda çözülür
Oyunu Bilgisayar üzerinden mi oynuyorsunuz?acilmiyo guvenlik duvari da kapali vpnle de olmuyor.
O sorunu şimdi çözdük ve oyunu tekrardan indirmeniz gerekmekteWindows Defender'ın tüm tarama ve engelleme ayarlarını kapattığım halde exe açılmamakta. Görev yöneticisinden programın başladığı ama 1 dakika içerisinde kendini tamamen kapattığı gözlemlenmekte.
Yapımcı daha oyunu güncellemedi.Yeni sürüm ne zaman gelir tahmini olarak acaba ?
Açık dünyasının az olduğunu söylendi oynayan bir üyemiz tarafından.Açık dünyası , görevi vs varmıdır sadece diyalog ve sahne üzerine mi?
Hemen hemen her oyuna gelen güncelleme istisna olmadığı sürece 1-2 saat aralığında oluyor.Gelen güncelleme büyük bir güncelleme mi ?