B
BruceBaskan
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
BruceBaskan Sorunun farkındayız ve füzelteceğiz şimdilik oyunu silebilirsiniz tekrardan portlandığında haberdar olmak Destek talebi oluşturup Discord için rol alarak discord sunucumuza gelebilirisiniz.
Discorda sunucumuza katıldıktan sonra bu sitede ödeme bildirimi açman gerekiyor ödeme bildirimine discord rolünü almak istiyorum ve discord ismini yazman gerekiyor.Nasıl yapacağız
Maalesef öyle bir seçenek sunmuyoruz.Sadece bu oyunu almak istiyorum nasıl yapabilirim
Evet, daha farklı bir seçenek yok. Paket içeriklerinin neyi içerdiği altında detaylı bir şekilde yazıyor.Yani her türlü 4 lü paketi 2 dolarlığı almam gerekiyor bu oyun için değil mi daha farklı seçenek yok
Hayır.Düzeldi mi alt yazı sorunu
Ödeme bildirimini nasıl açıyoruzDiscorda sunucumuza katıldıktan sonra bu sitede ödeme bildirimi açman gerekiyor ödeme bildirimine discord rolünü almak istiyorum ve discord ismini yazman gerekiyor.
En üstte '' Kredi Satın Al '' yazıyor onun yanında küçük bir ok işareti var oraya tıklayınız.Ödeme bildirimini nasıl açıyoruz
2-3 Gün içerisinde düzelecek.Düzeldi mi alt yazı sorunu
Discord sunucumuzda duyuru veya özel odada bir metin paylaşılacaktır.Düzelince nerden görücez acaba
Oyunun çevirisinde aksaklıklar oldu ondan linkler kaldırıldı. Hata giderildiği zaman discord sunucumuzdan bildiri yayınlanacaktır. Dilerseniz discord sunucusuna gelip bildirimleri görebilirsiniz.İndirme yerleri eklenecek olarak durmaya devam ediyor, son durum nedir acaba