Phoenix
Editör
Okulda arayın.Sezon 1' de zoe nerde? Bulamıyorum.
Okulda arayın.Sezon 1' de zoe nerde? Bulamıyorum.
İkinci sezona geçerken hikayede ilerleme yaşanıyor.Arkadaşlar bu oyun tamamen aynı günün tekrarı üzerine mi yoksa zamanla günler ilerlemeye başlıyor mu? İlk mesajdaki oyun tanıtımında da aynı gün tekrar tekrar yaşanıyor dediği için spoiler içine almadım.
Sadece geçerken mi? Yani ilerleme yaşanıyor ve ikinci sezon da tamamen tek bir gün üzerinden mi dönüyor? Yoksa gerçek bi döngü başlıyor mu?İkinci sezona geçerken hikayede ilerleme yaşanıyor.
Oyunun konusu döngü üzerine kurulu, ikinci sezonda da döngüsel bir gün var.Sadece geçerken mi? Yani ilerleme yaşanıyor ve ikinci sezon da tamamen tek bir gün üzerinden mi dönüyor? Yoksa gerçek bi döngü başlıyor mu?
Yapımcılar genelde önce Patreon'a, oyundan belli bir miktar kar elde ettikten sonra da Steam'e çıkartır oyunlarını. Oraya geç çıkıyor yani.Hocam Season 2, 2 gün önce çıkmış, siz nasıl daha erken yayınladınız anlamadım bu arada oyunlar efsane
Ekli dosyayı görüntüle 13334
Ha tamamdır hocam teşekkürler.Yapımcılar genelde önce Patreon'a, oyundan belli bir miktar kar elde ettikten sonra da Steam'e çıkartır oyunlarını. Oraya geç çıkıyor yani.
bu 2 inci sezonun en güncel versionu değil maalesef daha gelmedi türkçe çevirisi3sezon ne zaman cikar
Hangi sezonda olduğunu hatırlamıyorum ama öğlen vakti kendi odana girip telefona tıkladığın zaman bir karakter hikayesi daha açılıyor.1.sezonda ilerledim ve tüm karakterler ya Devam Edecek diyor ya da devam edebilmen için diğer karakterlerin hikayelerini devam ettirmek gerek diyor ancak hiçbir karakterlerle artık konuşamıyorum.
Sadece yama değil oyunda dahil oluyor.Linkte sadece türkçe yama mı var yoksa oyun dahil mi?
Sadece yaması olduğu bir versiyon var mıSadece yama değil oyunda dahil oluyor.
Hayır türkçesi oyunla beraber bulunmakta.Sadece yaması olduğu bir versiyon var mı
Dokuz farklı rotanın hepsindeki görevleri tamamladığın zaman Jessica'nın yeni görevleri açılıyor. Görevleri bitirdiğin zaman devam ediyor oyun.Hocam bu özel görev nedir ikinci sezonda bir türlü bulamadım yapabilen varsa yazarsa sevinirim