Phoenix
Editör
Hayır yanlış olan şey sizin oyunu ingilizce konusunu indirmeniz. Şimdi oyunun Türkçe konusundasınız ve oyunu buradan indirin.sezon 2 windows clouddan indirdim dayıoğlu yanlış yer mi orası
Hayır yanlış olan şey sizin oyunu ingilizce konusunu indirmeniz. Şimdi oyunun Türkçe konusundasınız ve oyunu buradan indirin.sezon 2 windows clouddan indirdim dayıoğlu yanlış yer mi orası
Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.güncelleme gelse de oynasak
Virüs programlarınızı kapatıp indirmeyi deneyin.Ekli dosyayı görüntüle 13525
Böyle bir hata alıyorum winrardan çıkartırken çözümünü bilen var mıdır acaba? Çoğu oyunda alıyorum bu arada sırf bu oyunda değil
Denedim olmadı hocam başka yapıcak bişi yok muVirüs programlarınızı kapatıp indirmeyi deneyin.
Windows Defender koruma geçmişine bakınız aoc.exe dosyası karantina altına alınmış olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 13525
Böyle bir hata alıyorum winrardan çıkartırken çözümünü bilen var mıdır acaba? Çoğu oyunda alıyorum bu arada sırf bu oyunda değil
Hocam bunuda denedim olmadım öyle bir şey yoktu başka yol yok mu ne yapıcam benWindows Defender koruma geçmişine bakınız aoc.exe dosyası karantina altına alınmış olabilir.
Eksik olarak inmiştir ya da yeterli yerin yoktur.Hocam bunuda denedim olmadım öyle bir şey yoktu başka yol yok mu ne yapıcam ben
Hocam harddisk bomboş o değildir eksik olabilir bir daha indireyimEksik olarak inmiştir ya da yeterli yerin yoktur.
Özel görevlerin yapımı her karakter için farklı olabilir. Yardım almak için oyunun internette varsa oynanış videolarına veya yazılı rehberlerine bakabilirsiniz.2 ci sezonda bütün karakterler görevlerinde özel görev yazıyo nasıl yapılıyo bu görevler anlamadım yardım lazım
Bu hatayı alan arkadaşlar 7zip isimli uygulamayı indirip açarsanız sorun olmayacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 13525
Çözüm önerinizin için teşekkür ederiz.Bu hatayı alan arkadaşlar 7zip isimli uygulamayı indirip açarsanız sorun olmayacaktır.
Tam bir tarih veremeyiz ama çevirisi diğer oyunlar gibi siteye gelecektir.AdultOyunÇeviri forumunun en özel oyunlarından bir tanesi olduğunu düşündüğüm Lust Theory'nin 2.sezonu bir süre önce final yaptı. Umarım çevirisi hızlı bir şekilde yapılacaktır.
Demin denedim çok rahat atladım başka bir tarayıcıdan deneyebilirsiniz.İndirme linkine ulaşamıyorum bütün eskort sitelerini gezdim reklamlar sayesinde direk link yapamıyor musunuz