Şuanlık son versiyon diye biliyorum ilk önce sezon 1'i oyna.Pardon sezon 2 son versiyonu mu yoksa eski versiyonu mu
buradaki çeviri son bölüm değil yeni bölümün çevirisi gelmedi hala maalesefŞuanlık son versiyon diye biliyorum ilk önce sezon 1'i oyna.
teşekkürlerŞuanlık son versiyon diye biliyorum ilk önce sezon 1'i oyna.
teşekkürler son bölüm olarak değilde sezon 2'nin güncellemeleribi almış son hali mi diye sormak istedimburadaki çeviri son bölüm değil yeni bölümün çevirisi gelmedi hala maalesef
Oyunun türkçe sürümünü soruyorsan güncel değil ama yeni sürümlerle beraber türkçesi eklenecektir.teşekkürler son bölüm olarak değilde sezon 2'nin güncellemeleribi almış son hali mi diye sormak istedim
çok teşekkürler cevap için sabırsızlıkla bekliyorum <3Oyunun türkçe sürümünü soruyorsan güncel değil ama yeni sürümlerle beraber türkçesi eklenecektir.
Oyunun 2. sezonu da türkçe yanlışlıkla ingilizce olanını indirmişsinizdir.2.sezon türkçe değil mi ben indirdim ama ingilizce oyunum
Yeni indirmişseniz geçe basıp ilerleyin.Güncelleme var diyor nasıl güncelliyecem
Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.Admin güncelleme gelirmi?
sezon 2 windows clouddan indirdim dayıoğlu yanlış yer mi orasıOyunun 2. sezonu da türkçe yanlışlıkla ingilizce olanını indirmişsinizdir.