Net bir tarih yok.Güncelleme tahmini ne zaman gelecek
Oyun bitmiş sonraki güncellemeleri beklemelisin.Amy nin şehvet vakti bölümden sonra oyun tıkandı tüm karekterlerin görevleri devam edicek yazıyor ilerleyemiyorum yardım edermisiniz
Büyük bir ihtimalle yapmışsındır da hatırlamıyorsundur. Karakterlerde kırmızı bir yazıyla " DEVAM EDECEK " yazıyorsa oyunu bitirdiniz demektir. Olmazsa tekrar kontol edin belki atladığınız bir şeyler olabilir.Ama yorumlar da havuz temizliği emma karekterlerinde bahsediyor ben onları hiç yapmadım ki
Yok ben emma diye bir karakter ve havuz temizliği diye bir bölüm yapmadım. Belki sorun verdi orayı atladı oyun. İlgi alakanız için teşekkür ederimBüyük bir ihtimalle yapmışsındır da hatırlamıyorsundur. Karakterlerde kırmızı bir yazıyla " DEVAM EDECEK " yazıyorsa oyunu bitirdiniz demektir. Olmazsa tekrar kontol edin belki atladığınız bir şeyler olabilir.
Emma görevi gizli bir görev. Onu yapman için mutfak tezgahında ki kupa bardağa tıklamalısın sonrasında Emma gelecektir.Yok ben emma diye bir karakter ve havuz temizliği diye bir bölüm yapmadım. Belki sorun verdi orayı atladı oyun. İlgi alakanız için teşekkür ederim
Teşekkür ederimEmma görevi gizli bir görev. Onu yapman için mutfak tezgahında ki kupa bardağa tıklamalısın sonrasında Emma gelecektir.
Rica ederim iyi oyunlarTeşekkür ederim
Reis ya ben bu oyundaki gizli görev olayını anlamadım zoe nin gizli görevini nasıl yapcaz (sezon2)Rica ederim iyi oyunlar
Sophie olan hikayeni ilerletmelisin. Öğlen vakti odanda olman lazım.Reis ya ben bu oyundaki gizli görev olayını anlamadım zoe nin gizli görevini nasıl yapcaz (sezon2)
Eyv meganın'ki nasıl olcakSophie olan hikayeni ilerletmelisin. Öğlen vakti odanda olman lazım.
Hikayeyi ilerlettikçe diğerleri açılacak.Eyv meganın'ki nasıl olcak
GDrive linkleri çalışmıyor. Başka alternatifleri deneyiniz.oyunu indiremiyorum erişime ihtiyacınız var diyor