MRainb0w
Yetkili
Ayrı ayrı indirmeniz gerekmekte.Sezon 2 ye sezon1 de dahilmi ? Yoksa ayrı ayrımı indirmek gerek
Ayrı ayrı indirmeniz gerekmekte.Sezon 2 ye sezon1 de dahilmi ? Yoksa ayrı ayrımı indirmek gerek
AyrıSezon 2 ye sezon1 de dahilmi ? Yoksa ayrı ayrımı indirmek gerek
Aktif göreviniz yoksa mevcut sürümün sonuna gelmişsinizdir.Aga kafayı yicem ne yapsam şuan ona gerek yok diyor kimseyle konuşamıyorum hiçbir yere gidemiyorum aktif görevlerde de bir şey yok bitti mi bu naptı? En son Emma'yı buldum o kadar
Yapamazsın, yeni sürümün çıkmasını bekleyeceksin, çıkınca eskiyi silip yeniyi yükleyeceksin. He Türkçe çıkmasını bekleyemiyorum diyorsan sitede İngilizcesi mevcut son sürüm. Onu indir...güncellemeyi nasıl yapacağım
TeşekkürlerYapamazsın, yeni sürümün çıkmasını bekleyeceksin, çıkınca eskiyi silip yeniyi yükleyeceksin. He Türkçe çıkmasını bekleyemiyorum diyorsan sitede İngilizcesi mevcut son sürüm. Onu indir...
Konuşurken farklı seçenekleri denemeniz gerekiyor. O izin vermeden girilmiyor.Yaw bu Jessica bin laptopu şifresi nedir acaba
Oyunları indirirken yönlendirme sayfası olan Ay.link nasıl geçilir?gardeş linkler hep apk diyor pc degil mi bu sürekli chrome adblock ekle dıyor dosya ındıre tıklıyorum play store bılınmeyen bı adblock uygulamasına yonlendırıyor bune ayak anlamadım yav lınk atın bana ozelden türkce oyunu bı ındıremedım gitti yav
GDrive linkleri kullanılamıyor. Farklı alternatifleri deneyin.Erişim reddedildi hatası alıyorum Silence
Hayır dahil değil. 1 ve 2.sezonu ayrı olarak indirip oynamanız lazım.Sezon 2 de sezon 1 var mı ?
Konunun ilk sayfasında bulunan indirme linkleri üzerinden indirebilirsiniz. Oyunları indirirken yönlendirme sayfası olan Ay.link nasıl geçilir?HANİ LİNKTEN İNDİRECEĞİM