Daha 2.sezon Final yapmadı. Güncellenmeye devam ediyor. Biz devam bölümünü ilerde paylaşacağız.Sezon 3'ü sabırsızlıkla bekliyorum umarım en kısa zamanda gelir.
yo beni de hikayeleri saran oyunlar varUmarım askerden gelene kadar 2. Sezonu da final yapar ve çevirilip bitmiş olur. Şu oyunları hikaye için oynayan nedense tek benmişim gibi geliyor. Bu arada emeklerinize sağlık çevirmen ekibinin.
1. Sezon linklerinden indirme yapmanız gerekmekte.1. sezona ilk girdiğimde güncelleme var diyor buraya atıyor nasıl indireceğim güncel (hileli) sürümünü ?
Çok nadir bulunuyor o özellik.oyunlarda neden krakter sesleri yok
Özel görev genellikle Amy karakteri için der, Jessica ile olan hikayeyi bitirdikten ve sonraki olacaklardan sonra akşam Amy'nin partisine gitmen gerekiyor.Bu özel görev olayı nedir, hangi karaktere baksam hikayeye devam etmen için özel görevi tamamlaman gerek diyor. İlerleyemiyorum oyunda.
Sezon 2 bölüm 7.5 yayınlamış yapımcı bizde en kısa sürede güncelleyeceğiz.Bu son sürüm mü? bu oyunlara cidden aşşırı yavaş update geliyor keşke sektör daha da büyüse işler profesyonelleşse..
IOSda hiçbir oyunu oynayamazsınız, destelemiyor.Ben bu oyunu ios a nasil indire bilirim?
en iyi hikaye dediğin yerde kükredimEn iyi hikayeye sahip oyun budur bazı anlarda korkutucu sahneler oluyor neler oluyor arka planda merak uyandırıyor hikayesi, zamanda sıkışıp kalma olayını çok sevdiğimden dolayı oyunun hikayesinin devamını çok merak ediyorum. Edge of tomorrow, source code, Groundhog Day benzeri filmleri sevenler bu oyuna bayılır.