Evet devam ediyor, zaten sistem, veya konuyu gün döngüsü üzerine kurmuş.Sadece 10dk kadar oynadım. Çok spoiler olmayacaksa bir şey sorabilir miyim? Gün döngüsü 2.Sezon da devam ediyor mu?
Nasıl bir hata alıyorsunuz?ben hata alıyorum indiremiyorum
kimse oynamadımı laOyunun 1. sezonun ilk 1-2 saatini oynamıştım ve oyun sürekli tekrar ediyordu. Böyle bir senaryoda çok az karakter olması sıkıcıydı. Oyunsuz geçen yaz sezonundan dolayı tekrar oynamak istiyorum. Acaba oyun bu döngüyü kırıyor mu, karakter sayısı artıyor mu ? Cevaplarsanız sevinirim.
Merhaba, karakterler yine aynı karakterler sadece Emily vardı ( okulun önünde silahla bekleyen kız ) onun annesi dahil oluyor ama onunda pek bir etkisi yok şimdilik. Oyun yine tekrarlanan gün döngüsüne sahip ama bu sefer başka zaman aralığında.kimse oynamadımı la
Net bir tarih yok şu an için.Güncelleme yeni bölüm ne zaman gelir acaba?
Discord sunucumuza katılarak veya yardım bölümünde konu açarak destek alabilirsiniz.merhaba 2.sezonu indirdim ama oyunu açamıyorum 1.sezonda sıkıntı yok ama 2.sezon açılmıyor
sorunda adult ekranı geliyor bekliyorum bi anda kapanıyor sonra hiç birşey gelmiyor