Gokhan.kurux
Kayıtlı Üye
Teşekkür ederim2.sezonu indirdiğinizde size sorular soracak oyun içinde merak etmeyin.
Teşekkür ederim2.sezonu indirdiğinizde size sorular soracak oyun içinde merak etmeyin.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza gelerek yardım alabilirsin.Bütün karakterlerde yapabileceğim her şeyi tamamladım 1. sezonda ama bazılarında devam edecek yazıyor bazılarında hikayeyi devam ettirmen gerekiyor yazıyor ne yapmalıyım
aynı sorunu şuan bende yaşıyorum. hileler kısmından jessicanın 2. görevinide tamamladım. eksik hiçbirşey kalması gizli noel sahneside tamam ancak hala bitmedi. belkide the end yazmayı unuttulararkadaşlar bölüm 2 yi tamamladım ancak jessicanın 2 sahnesi kaldı ve oyun şu anda kilit durumda günün her vakti herşeyi tek tek denedim olmuyor daha önce başına gelen var mı nedir çözümü bilen cevaplasın lütfen
Şu anda net bir tarih yok.Yeni güncelleme ne zaman gelir?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.2. sezonun da Elizabet ile banyoda sakso sahnesinde 2. aşamaya geçmeden hemen önce oyun kapanıyor. bir bakarmısınız
Kayıt dosyaları ara sıra uyumsuzluk gösterebiliyor. En iyi çözüm baştan başlamak veya Discord sunucumuza katılarak kayıt dosyalarınız bölümüne göz atabilirsin.saveler de hata veriyor baştan başlatıyor ne yapmalıyım
sunucuda zaten varım ne yapmalıyımKayıt dosyaları ara sıra uyumsuzluk gösterebiliyor. En iyi çözüm baştan başlamak veya Discord sunucumuza katılarak kayıt dosyalarınız bölümüne göz atabilirsin.
#kayıt-dosyalarınız bölümüne bakabilirsin.sunucuda zaten varım ne yapmalıyım
1. sezonu oynamak için 2. sezonun da indirilmiş olmasına gerek yok. 2. sezonu istediğin zaman indirebilirsin.1. Sezon ve 2. Sezon u aynı anda indirmem mi lazım yoksa ilk 1. Sezonu oynayıp sonra mı 2. Sezonu indirecem