CumaLee
Kayıtlı Üye
Linklerde bir sıkıntı yok indiriliyor.Android 1.sezon linkleri patlamış ilgilebilir misiniz lütfen teşekkür ederim şimdiden.
Linklerde bir sıkıntı yok indiriliyor.Android 1.sezon linkleri patlamış ilgilebilir misiniz lütfen teşekkür ederim şimdiden.
Görevlerinde ne yazıyor?arkadaşlar bölüm 2 yi tamamladım ancak jessicanın 2 sahnesi kaldı ve oyun şu anda kilit durumda günün her vakti herşeyi tek tek denedim olmuyor daha önce başına gelen var mı nedir çözümü bilen cevaplasın lütfen
hepsinin görevlerinde devamı gelecek yazıyor ama oyun bitmedi bölüm bitti yazısına ulaşamadım açılması gereken sahnelere baktım jessicanın daha 2 sahnesi var açılması gereken onlarda açılınca bölüm tamamlanacak ama ne yaptımsa olmadıGörevlerinde ne yazıyor?
Bütün hepsinde devam edecek diyorsa bölüm bitmiştir. Ayrıyca verdiğiniz cevaplara göre de sahne görme olasılığı vardır yani o 2 sahne sizin verdiğiniz yanlış cevaplar yüzünden gözükmüyor olabilir ve görmek isterseniz ki hilelerde galeri hilesi var oradan bakabilirsiniz. İyi oyunlar dilerim...hepsinin görevlerinde devamı gelecek yazıyor ama oyun bitmedi bölüm bitti yazısına ulaşamadım açılması gereken sahnelere baktım jessicanın daha 2 sahnesi var açılması gereken onlarda açılınca bölüm tamamlanacak ama ne yaptımsa olmadı
tamam onu biliyorum ancak oyununda bittiğine dair mesaj gelmedi çünkü bir önce ki oyunu tamamladığımda bu versiyonun sonu diyordu ama 2 bölümde öyle bir şey olmadıBütün hepsinde devam edecek diyorsa bölüm bitmiştir. Ayrıyca verdiğiniz cevaplara göre de sahne görme olasılığı vardır yani o 2 sahne sizin verdiğiniz yanlış cevaplar yüzünden gözükmüyor olabilir ve görmek isterseniz ki hilelerde galeri hilesi var oradan bakabilirsiniz. İyi oyunlar dilerim...
Güncelleme güzeldi şahsen ben beğendim. Oynamaya değer yani.Geçen seriye fazla bir şey eklenmiş mi? Oynayan arkadaşlar paylaşırsa seviniriz
Silebilirsin bir sıkıntı olmaz.Sezon 1i indireceğim ilk önce, ama ikinci sezona geçtiğimden sonra 1i silebilir miyim? Silersem seçimler gider mi?
Seçimler gitmez mi knk silersemSilebilirsin bir sıkıntı olmaz.
2.sezonu indirdiğinizde size sorular soracak oyun içinde merak etmeyin.Seçimler gitmez mi knk silersem